Dos vehicles es cremen a Almenara esta matinada i altres sis resulten afectats

Aquesta matinada s’han produït l’incendi de dos vehicles en el carrer Moncofa de la localitat d’Almenara que ha provocat el desallotjament pel fum d’una trentena de veïns de la via, que han pogut tornar a la normalitat poc després sense registrar-se danys personals.

El foc a més dels dos vehicles afectats s’ha propagat danyant de diversa consideració a altres sis estacionats en la via. A més també han resultat afectades diverses façanes dels habitatges adjacents.

Destacar l’actuació tant en l’incendi com en el desallotjament de la Policia Local d’Almenara, juntament amb Guàrdia Civil i com no les dotacions del Consorci Provincial de Bombers, en concret del Parc de la Plana Baixa, que han actuat per a sufocar les flames.

De moment s’investiga la causa de l’incendi en els dos vehicles, però no es descarta que haja sigut intencionat segons apunten des de la Policia Local d’Almenara perquè els dos estaven separats per altres dos vehicles, o siga, que no estaven contigus.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, s’ha personat en el lloc dels fets lamentant l’incident. Pérez en primer lloc ha volgut “agrair el comportament dels veïns que ha sigut excel·lent, especialment en el desallotjament que s’ha hagut de realitzar a les 4 de la matinada”. També ha destacat l’esforç i la professionalitat de bombers, Guàrdia Civil i com no, Policia Local d’Almenara en les tasques que han realitzat. Finalment ha assenyalat que “he estat amb els veïns i els he comunicat que des de l’Ajuntament d’Almenara ens posem a la seua disposició per a ajudar-los i recolzar-los en el que necessiten”.

CatalanSpanish