16.9 C
Valencia

Almussafes, Benifaió i Sollana subscriuen un conveni per a la prestació del servei de transport a les seus de ‘Som i Estem’ i ‘Afabals’

L'Ajuntament d'Almussafes sufragarà el 71,43% del contracte, en procés d’adjudicació a Gesmed per un període d'un any ampliable fins a quatre

- Publicitat -AVL

Els Ajuntaments d’Almussafes, Sollana i Benifaió acaben de signar un Conveni de col·laboració per a millorar la prestació del servei de transport als centres de rehabilitació de discapacitats ‘Som i Estem’ i d’estimulació i rehabilitació ‘La Llimera’, gestionat per ‘Afabals’, l’associació de Familiars d’Alzheimer i altres Demències de Benifaió, Almussafes i Sollana. El consistori almussafeny sufragarà el 71,43% del cost total del servei, en procés d’adjudicació per un any ampliable fins a quatre a l’empresa Gesmed.

Les persones d’Almussafes, Sollana i Benifaió usuàries de les associacions ‘Afabals’ i ‘Som i Estem’ continuaran comptant amb el servei de transport que els facilita el trasllat fins a les instal·lacions d’aquestes entitats, situades en tots dos casos en aquesta última població. El passat divendres 21 de juny, els alcaldes i l’alcaldessa d’aquests tres municipis es van reunir per a signar un conveni de col·laboració interadministratiu entre els tres ajuntaments amb el qual es dóna continuïtat a un servei que es presta des de ja fa uns anys però que ara incrementa les seues garanties d’estabilitat i qualitat.

- Advertisement -

L’acord tindrà una durada d’un any prorrogable a un màxim de quatre. En aquest, s’ha concretat que l’Ajuntament d’Almussafes aportarà el 71,43% del cost del contracte, en procés d’adjudicació mitjançant concurs públic a l’empresa GESMED, encarregada de gestionar íntegrament aquests trasllats, que són gratuïts per a les persones usuàries. El consistori de Sollana sufragarà el 17,14% del total i el de Benifaió l’11,43% restant.

“D’aquesta forma, aconseguim una millor eficiència del servei de trasllat, tant al centre de rehabilitació de discapacitats ‘Som i Estem’ com al centre d’estimulació i rehabilitació ‘La Llimera’, sostingut per Afabals”, destaca el primer edil almussafeny, Toni González. “Projectes com aquest són els que contribueixen a aconseguir una societat amb un major benestar per a la seua ciutadania, perquè incideixen directament en les famílies amb unes necessitats específiques que requereixen no solament de temps sinó també de diners”, afig l’alcalde.

La tramitació i gestió de l’expedient de contractació del servei i l’execució i supervisió del mateix són a càrrec de l’Ajuntament d’Almussafes, encara que s’ha creat una comissió mixta de vigilància i control per a resoldre els problemes d’interpretació i compliment que puguen sorgir.

Antecedents
El servei de transport està en marxa des de fa diversos anys i amb el pas del temps ha anat millorant les seues condicions. En l’anterior conveni signat, amb data de maig de 2018, Benifaió aportava el vehicle i l’ajuda als centres, Almussafes s’encarregava d’assignar al conductor i de la neteja i avaries produïdes i Sollana pagava les despeses en combustible. Ara, amb aquesta externalització es busca millorar l’estabilitat, la continuïtat i la qualitat del servei.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià