15.8 C
Valencia

Almussafes construirà un Casal Jove amb el Pla d’Inversions de la Diputació

La dependència s'emplaçarà en els terrenys municipals situats al costat del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El ple de l’Ajuntament d’Almussafes ja ha donat llum verda a les cinc propostes urbanístiques que s’executaran amb els fons concedits a través del Pla d’Inversions bianual de la Diputació de València.

La subvenció de 695.915 euros concedida per la corporació provincial permetrà la construcció d’un Casal Jove, dotar d’accessibilitat a la Plaça Major, reformar el parc del Poliesportiu, millorar la seguretat de les grades del camp de futbol i remodelar els carrers Plantades i Hospital, en ple centre històric, en plataforma única. El paquet de cinc intervencions urbanístiques aprovat en la sessió plenària celebrada ahir dilluns, 29 de juny, s’executarà en els pròxims dos anys.

L’executiu d’Almussafes ja ha determinat els cinc projectes urbanístics que desenrotllarà amb els 695,915 euros procedents del Pla d’Inversions 2020 a 2021 de la Diputació de València.

De la subvenció concedida per a l’execució de les obres municipals, el projecte a què se li ha dotat d’una inversió econòmica de major envergadura és l’edificació del Casal Jove, una nova infraestructura municipal que es construirà sobre una parcel·la de propietat municipal ubicada al costat del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes, el pressupost de la qual ascendeix a 250.000 euros.

- Publicitat -

‘Amb la construcció d’este nou edifici públic complim una altra demanda històrica de la ciutadania d’Almussafes, atés que els nostres jóvens mancaven d’un espai de generoses dimensions en què poder celebrar un programa d’activitats adaptat als nous temps’, explica l’alcalde, Toni González.

L’eliminació de les barreres arquitectòniques dels carrers Plantades i Hospital, dos vies urbanes localitzades en ple centre històric d’Almussafes, és la segona de les actuacions urbanístiques amb major dotació econòmica, 170.000 euros. ‘Hem de continuar desplegant el nostre pla d’accessibilitat i l’única solució aplicable a estes vies urbanes de reduïdes dimensions és apostar per l’opció de la plataforma única, és a dir, la seua conversió en carrers amb cota zero’, comenta la regidora d’Urbanisme, Davinia Calatayud.

- Publicitat -

El parc del Poliesportiu, jardí públic inaugurat a principis de la dècada dels 80, requeria una reforma integral, que es va a escometre amb un pressupost de 152.256 euros procedents de l’ens provincial. ‘Durant els últims anys hem actuat en pràcticament totes les nostres zones verdes i ha arribat el moment de renovar este parc històric, ja que la seua construcció es va dur a terme parella a la del Poliesportiu Municipal, el projecte de remodelació del qual acabem de concloure’, destaca l’edil.

Entre els projectes destinats a la millora de la qualitat de les infraestructures i servicis a disposició de la ciutadania d’Almussafes que veuran la llum en els pròxims dos anys també destaquen els 60.000 euros amb què s’actuarà sobre els elements de seguretat de la zona de graderia del camp de futbol municipal i els 50.000 euros destinats a la remodelació de la vorera de la Plaça Major.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,309FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les Corts Valencianes declaren Manises ‘Ciutat Valenciana de la Ceràmica’

El parlament valencià reconeix la dedicació ininterrompuda a la ceràmica del nostre municipi durant centúries i el factor únic que la caracteritza.

Gandia adjudica les obres de l’Ies Ausiàs March per 7’2 milions d’euros

Els treballs de rehabilitació integral de l’edifici original i l’ampliació del centre duraran 24 mesos.

El Casal Jove de Sagunt acull la quarta jornada de Lluna Plena

Les activitats que tindran lloc el dissabte, 28 de novembre, han sigut proposades i organitzades per l'equip de Corresponsals IES.

La Comunitat Valenciana proposa reunions de fins a 10 familiars a les celebracions nadalenques

La consellera de Sanitat Universal i Sanitat Pública, Ana Barceló, ha anunciat en una roda de premsa aquesta vesprada que la Comunitat Valenciana ha...

Castelló comptarà amb cinc nous pisos per al parc públic d’habitatge

La regidora d'Habitatge subratlla que la ciutat incrementa enguany en dotze els habitatges socials.
- Advertisement -

: Valencià