07:03 - martes, 5 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Almussafes celebra enguany el 25 aniversari de la seua Trobada Internacional de Mags

Del dijous 30 de març al diumenge 2 d’abril, Almussafes torna a vestir-se de gala per a celebrar una nova Trobada Internacional de Mags, aquesta vegada en una edició molt especial. “Almussafes Màgic” compleix 25 anys i per a commemorar-ho l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme i l’Ajuntament de la localitat han organitzat un programa d’actes en els quals es donaran cita, una vegada més els millors il·lusionistes del panorama mundial. La població rebrà durant aqueix cap de setmana al voltant de 500 professionals del sector per a compartir novetats, gaudir del talent i seguir donant a conèixer aquesta disciplina artística entre els veïns i veïnes, per als qui també es programen algunes iniciatives. Entre els mags convidats per a bufar els ciris que certifiquen el quart de segle de l’esdeveniment es troben Anthony Blake, Toni Pons, Néstor Hato i Jon Allen.

Poc va tardar l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme (AVI) a convertir en un referent en l’àmbit espanyol la Trobada Internacional de Mags d’Almussafes. La presència de destacats il·lusionistes de fama mundial, l’esforç dels membres de l’organització i el suport del consistori municipal, i enguany també del Sarc de la Diputació de Valencia, han portat a l'”Almussafes Màgic” a aconseguir el seu vint-i-cinc aniversari en plena forma.

Segons el coordinador artístic del congrés i expresident d’AVI, Luis la Font, aquesta trobada “és el nostre moment per a oblidar la rutina quotidiana, un moment per a celebrar i deixar constància, una vegada més, que els amants de la màgia som un col·lectiu unit i molt actiu”. La Font, qui està convençut que “Almussafes Màgic” reuneix cada any a l'”elit” d’aquesta disciplina artística, agraeix a tots els que d’alguna manera han participat en la consecució d’aquest èxit.

“Sens dubte, en el nostre ferm suport a la cultura es troba també el nostre ple suport a l’il·lusionisme i seguirem invertint i col·laborant perquè aquesta trobada seguisca considerant-se com una de les millors en el seu àmbit”, assenyala l’alcalde d’Almussafes, Toni González. De fet, la Regidoria de Cultura de la localitat està ultimant aquests dies al costat de l’entitat els preparatius d’aquesta edició tan especial, que se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril i que comptarà, com sol ser habitual, amb un programa que combinarà les activitats dirigides al col·lectiu de mags acreditats amb les iniciatives per al públic en general, convertint aquests dos vessants en un dels senyals d’identitat de la trobada.

“Creiem que és important seguir acostant l’il·lusionisme als veïns d’Almussafes i per açò intentem que part de l’agenda estiga dirigida a ells, donant-los l’oportunitat de gaudir dels espectacles que es realitzen en el Saló d’Actes del Centre Cultural i també dels números de màgia que es portaran als diferents parcs, que a més són gratuïts”, destaca l’edil de Cultura, Teresa Iborra.

Últimas noticias

Contenido relacionado