Almussafes convoca un curs per a afavorir l’autoestima i l’autonomia personal

Més d’una desena de persones participa des de dissabte passat dia 7 d’abril en un taller d’apoderament i defensa personal que s’imparteix per part de personal qualificat en el pavelló esportiu d’Almussafes. El cicle formatiu i de caràcter pràctic s’ha programat gratuïtament des de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat que dirigeix Davinia Calatayud amb la finalitat de promocionar l’autoestima, la imatge i el creixement personal dels participants.

Fins dissabte que ve 9 de juny, un total d’onze hòmens i dones aprendran a valorar-se molt més i a treballar diferents aspectes de la seua educació emocional, a través de les sis sessions que integren el curs d’apoderament i defensa personal emmarcat en l’agenda d’activitats oferida per l’Ajuntament d’Almussafes. “El que pretenem és aportar tècniques que servisquen per a la millora de l’autoestima i l’autonomia personal, mentre insistim en la promoció de la igualtat i de les relacions sanes”, afirma l’edil de Polítiques d’Igualtat.

El curs formatiu, la sessió inaugural i de caràcter teòric pràctic del qual es va celebrar dissabte passat 7 d’abril, s’imparteix amb una periodicitat setmanal i en horari de 10.30 a 12.30 hores, per a facilitar l’assistència dels inscrits.

Un total de dotze hores lectives serviran perquè els participants també aprenguen a afrontar diferents situacions de risc o perill, ja que tant les psicòlogues sanitàries,  Jesús Flores i Núria Pérez, com l’entrenador nacional nivell II, Rubén Yago, els tres professionals que es troben al capdavant del programa, els facilitaran les ferramentes necessàries per a aconseguir-ho amb èxit.