6.9 C
Valencia

Almussafes acull un curs de l’IVASPE

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències està duent a terme esta setmana a Almussafes una acció formativa de 20 hores de duració per a abordar en profunditat les actuacions de la Policia Local en matèries com la venda ambulant, les drogodependències, la mendicitat i els actes vandàlics. Les sessions del curs, denominat “Policia Administrativa II: activitats”, s’impartixen des de dilluns passat 28 de maig, en la sala de conferències del Centre Cultural i en les mateixes s’han inscrit 29 agents policials de més de 25 localitats valencianes.  Fernando Pascual, oficial de la Policia Local de Massamagrell, impartix este programa, emmarcat en el Pla Anual d’Activitats Formatives 2018, amb el qual els assistents obtenen una titulació homologada.

Com a conseqüència de la descentralització aplicada al Pla de Formació de l’IVASPE, el Centre Cultural d’Almussafes ha sigut la seu triada per a impartir el curs monogràfic de formació contínua “Policia Administrativa II: activitats”.

El taller, de 20 hores de duració, s’està desenrotllant des de dilluns passat 28 de maig i es clausurarà demà dijous 31, amb la formalització del test teòric que hauran de superar els 29 policies locals participants per a obtindre la titulació que acredita l’assumpció dels coneixements tècnics, normatius i legislatius en les quatre àrees de coneixement impartides.

Els alumnes, tots ells agents en actiu de diversos cossos policials municipals de la província de València, han pogut adquirir i actualitzar les seues habilitats per a actuar amb major eficàcia davant d’intervencions concretes a què s’enfronten pràcticament diàriament en la comesa de les funcions que exercixen en les seues respectives localitats. En concret, el curs ha incidit en les autoritzacions, drets del consumidor i decomís que s’aplica en la venda ambulant, a més d’abordar les drogodependències (consum i prohibicions en la via pública), el control de la mendicitat i la seua derivació als Servicis Socials i els actes vandàlics (armes prohibides i decomís).

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,557FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià