Almussafes celebra el Dia de l’Arbre Familiar

dia arbre familiar

El diumenge 11 de febrer, l’Àgora del Parc Central d’Almussafes va acollir la tradicional celebració del Dia de l’Arbre Familiar. Després de dues setmanes suspenent l’acte a causa de les condicions meteorològiques, la població almussafenya va poder gaudir finalment d’un matí dedicat íntegrament a la promoció del medi ambient.

L’Ajuntament de la localitat va posar a la disposició dels més xicotets dos tallers manuals i creatius per a conscienciar-los sobre la importància de mantenir en bones condicions el nostre entorn natural i poder millorar així la nostra qualitat de vida i la de les generacions futures. Dos educadors mediambientals van coordinar aquestes dues activitats, titulades “Xapes de bones pràctiques” i “Compromesos amb el nostre entorn”.

A més, durant l’acte es van repartir gratuïtament entre les persones assistents un total de 250 arbres de tres espècies diferents per a fomentar la responsabilitat social de la ciutadania en el manteniment de les zones verdes situades en parcel·les privades i en la muntanya. En l’estand establit pel consistori, els treballadors municipals explicaven als interessats dades concretes sobre aquestes varietats, així com consells útils per a la seua cura.

La iniciativa, que es va dur a terme sota el lema “Un poble més verd i sostenible” i que va reunir a centenars de veïns i veïnes, entre els quals es trobaven l’alcalde d’Almussafes, Toni González, i la regidora de Medi Ambient, Teresa Iborra, busca seguir millorant l’educació mediambiental de la ciutadania per a modificar actituds i frenar l’avanç del canvi climàtic.