21.7 C
Valencia

L’IES Almussafes organitza la seua cinquena falla solidària

La comunitat educativa plantarà un monument amb els productes cedits i després realitzarà una cadena humana per a entregar el recollit.

- Publicitat -AVL

Des d’ahir, dilluns 9 de març, i fins a este divendres dia 13, l’IES Almussafes està construint en la recepció de l’edifici una falla solidària amb els productes donats per alumnat i professorat del centre escolar per a col·laborar amb la labor realitzada per l’associació ‘Por ti mujer’, entitat triada per la comunitat educativa per a la cinquena edició d’esta iniciativa. Els aliments, bolquers i productes de neteja domèstica i d’higiene personal femenina aportats estan depositant-se en el hall de la infraestructura a primera hora del matí durant estes jornades i el divendres 13 a partir de les 13 hores es realitzarà el lliurament de tot el recollit en un acte en el qual la comunitat educativa realitzarà una cadena humana per a visibilitzar la importància del treball en equip per a ajudar a les persones que ho necessiten.

El professorat de l’IES Almussafes, en el qual estudien joves d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, ha plantejat a l’alumnat per cinqué curs consecutiu la posada en marxa d’una falla solidària amb la qual recollir aliments, bolquers i productes de neteja domèstica i d’higiene personal femenina per a atendre les necessitats de l’ONG ‘Por ti mujer’, associació triada enguany per a destinar els donatius de l’alumnat i les seues famílies. El centre porta acumulats més de 1.000 quilograms de donacions en quatre anys.

Segons consta en la circular repartida a les persones responsables de l’estudiantat, la recollida dels productes es durà a terme del 9 al 13 de març en el hall de l’edifici principal de la infraestructura just abans d’entrar a classe als matins, a les 8.00 hores en el cas de l’alumnat d’ESO i Batxillerat i a les 8.05 hores en el dels i les escolars de Formació Professional.

El mateix divendres 13 de març, en l’última sessió de la jornada, se celebrarà un acte amb tota la comunitat educativa per a visibilitzar el treball conjunt desenvolupat amb l’objectiu de col·laborar amb la citada associació. En este, i tal com es va fer en anteriors edicions del projecte, s’escenificarà una cadena humana per a desmuntar el monument, alçat amb els productes donats, i entregar el donatiu a les seues destinatàries.

L’associació ‘Por ti mujer’, que té seus a València, Mislata i Burjassot, es dedica a l’organització d’activitats encaminades a la lluita contra la violència masclista, l’apoderament de les dones, la consecució ple exercici dels seus drets i l’assoliment de la igualtat de gènere com a condicions imprescindibles per a arribar a la justícia social, al desenvolupament humà sostenible i a la pau. En la seua pàgina web, https://asociacionportimujer.org/, recull els projectes, campanyes i esdeveniments que desenvolupa per a aconseguir estos objectius.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià