Almussafes honra a les seues forces de seguretat

A les 13 hores d’ahir divendres, 29 de setembre, l’Ajuntament d’Almussafes va reunir a les seues forces de seguretat en l’acte oficial celebrat amb motiu del Dia del Patró de la Policia, la festivitat de San Miguel Arcàngel. La cerimònia pública va servir per a homenatjar els agents i oficials amb més de 20 i 30 anys de servici, a més de felicitar oficialment aquells policies que han destacat, per la seua voluntat i professionalitat, en tres servicis completats durant el present any 2017. L’alcalde, Toni González, el tinent cap del lloc principal de la Guàrdia Civil d’Almussafes, Javier Muñoz, el cap i inspector de la Policia Local del municipi, Ernesto Serrano, i el regidor delegat de la Seguretat Ciutadana, Faustino Manzano, van presidir l’acte institucional.

El saló de plens de la Casa Consistorial d’Almussafes va ser l’escenari, ahir de matí, de la celebració del Dia del Patró de la Policia. El primer edil, junt amb les diferents autoritats presents, va exalçar la important i impagable labor que realitzen diàriament les distintes forces de seguretat que treballen en la població, un servici que ahir es va vore recompensat oficialment amb l’entrega d’un total de 14 medalles “Creu de la Constància en el Cos”, 6 d’estos reconeixements destinats a oficials i agents que ja han superat els seus 30 anys de servici i un total de 8 per a aquells policies que porten més de dos dècades de dedicació i compromís amb la seguretat ciutadana a Almussafes.

El president de l’executiu va incidir en el fet que, per primera vegada, es posa en funcionament el Reglament Intern de la Policia d’Almussafes per a la concessió de premis, distincions i condecoracions, després de la seua aprovació fa uns mesos per part del ple de la corporació. En este sentit, un total de sis agents i dos oficials del cos local van rebre una felicitació pública en reconeixement a l’efectivitat, disposició i professionalitat amb què van actuar en tres complicats operatius, tots ells succeïts enguany: dos incendis i una investigació que va permetre recuperar a un ca, complit un any de la seua sostracció.

Durant la seua intervenció en l’acte d’homenatge, l’inspector de la Policia Local va manifestar el fet que els integrants del cos policial no sols es responsabilitzen del servici públic de la seguretat ciutadana, sinó que també faciliten la convivència, exercint en molts casos com a educadors socials. Per la seua banda, el tinent cap del lloc principal de la Guàrdia Civil d’Almussafes va ressaltar l’excel·lent coordinació existent entre les distintes forces de seguretat del municipi.

El treball de coordinació i col·laboració amb la Policia Local desenrotllat pel Lloc de la Guàrdia Civil i per l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil d’Almussafes també va ser reconegut amb l’entrega de sengles mètopes als seus màxims responsables.

CatalanSpanish