L’Almussafes Màgic s’acomiada enguany amb l’il·lusionista Paco Agrado

El reconegut il·lusionista va donar una conferència on parlà del seu espectacle 'El Último Domingo de Marzo' i del procés creatiu

L’últim dia de la fira va obrir les portes a les 10:00 hores del matí amb els aparadors plens, on tant els aficionats com els professionals podien compartir els trucs i la il·lusió en el recinte del poliesportiu d’Almussafes que acollia l’esdeveniment en la seua 27 edició.

CONFERÈNCIA DE PACO AGRADO

A les 11:20, un poc més tard del programat, començava la conferència del conegut il·lusionista, qui bromejava culpant al canvi d’hora per la tardança. A la xarrada, Paco va exposar de manera propera i amena als presents alguns consells i trucs per a ficar-se al públic en la mànega als espectacles, així com va parlar del seu propi ‘El último Domingo de Marzo‘, on va revelar alguns secrets que no deixaren indiferents a ningú.

CONCURS DE LLANÇAMENT DE NAIPS

Ni tota la magia del event va poder evitar la plutja, el qual suposà un rapit canvi de plans. El concurs, programat per fer-se al carrer, va tindré que realitzar-se a l’interior del recinte pero encara així, la competició no va perdre força i els participants van lluitar pel premi de 300€. El guanyadord’enguany va aconseguir fer volar el seu naip fins a 26 metres de distancia.

MÀGIA AL CARRER

A les 12:00 hores, tancava el matí, també dificultat per la pluja, Shado el mac es va veure obligat a fer el seu numere de màgia al carrer dins del poliesportiu però encara així va sorprendre el públic amb els seus jocs de mans i mentalisme, aplegant a furtar-li el cinturó o les targetes de crèdit sense que es donaren conte cap dels voluntaris.

 

: Valencià

Publicidad