Almussafes millorarà la connexió per carretera amb altres localitats de la comarca

La Generalitat Valenciana anuncia que la línia Almussafes-Sollana-Sueca-Algemesí disposarà de cinc serveis d'anada i tornada de dilluns a divendres

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Generalitat Valenciana aprova la posada en marxa de noves línies d’autobusos per a connectar per carretera els diversos municipis de les comarques de la Ribera. En el cas d’Almussafes, la localitat disposarà de connexió directa amb Sueca i la línia Almussafes-Sollana-Sueca-Algemesí, programada per a coordinar amb Sueca cap a Alzira, comptarà amb cinc trajectes d’anada i tornada de dilluns a divendres. Per a l’alcalde d’Almussafes, “es tracta d’un pas fonamental per a millorar la comunicació entre diferents poblacions de la Ribera a través del transport públic”.

Les comarques de la Ribera incrementaran en breu el nombre de línies d’autobús al servei de la ciutadania amb l’objectiu de millorar la connexió per carretera entre les diferents localitats que les integren. La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori acaba de publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana l’aprovació dels projectes de servei públic de transport de viatgers per carretera CV-110 La Ribera.

D’esta forma, el departament que dirigeix la consellera María José Salvador autoritza que Almussafes tinga connexió directa amb Sueca, des d’on els usuaris podran connectar amb la resta de la xarxa comarcal. Tal com s’ha anunciat, la línia Almussafes-Sollana-Sueca-Algemesí, programat per a coordinar amb Sueca cap a Alzira, comptarà amb cinc trajectes d’anada i tornada de dilluns a divendres, “amb el que augmentarà notablement l’oferta actual”, assenyala l’alcalde d’Almussafes, Toni González.

Este projecte de l’administració autonòmica, que es configura sobre la base de dos grans eixos de relació per a comunicar Sueca i Cullera amb Alzira, servirà per a atendre les necessitats de dotze municipis de la comarca i concretament a un total de 80.623 habitants. Per a aconseguir-ho, comptarà amb un mínim de 17 autobusos que realitzaran onze línies principals i realitzaran aproximadament 551.000 quilòmetres anuals.

CatalàEspañol