Almussafes rebrà 186.790 euros de l’IVACE per a la millora dels seus polígons industrials

L’Ajuntament de la localitat finançarà l’import restant per al desenvolupament d’aquesta nova fase de millora d’aquests espais

polígon nord Almussafes1
Actualitat Valenciana

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial acaba d’anunciar la concessió de quatre subvencions per a projectes de millora i modernització en els dos polígons industrials d’Almussafes. La localitat rebrà 140.863,81 euros per a emprendre accions en el Polígon Industrial Joan Carles I i altres 45.926,99 euros per a obres en el Polígon Nord.

La resta de la inversió necessària per a dur a terme els projectes aprovats pel consistori, pressupostat en 204.120,38 euros, es finançarà amb fons propis de l’Ajuntament de la població. El re asfaltat, la col·locació de noves illetes de reciclatge, la instal·lació d’un sistema de videovigilància i la substitució de la senyalització són alguns dels aspectes que es milloraran amb aquests projectes.

L’activitat econòmica que es desenvolupa en els parcs industrials d’Almussafes, els polígons Juan Carlos I i Nord, són una de les fonts de riquesa més importants per a la localitat en la qual l’executiu municipal treballa des de l’inici de la legislatura. L’alcalde de la població i regidor d’Indústria, Toni González, ja ha declarat en diverses ocasions la seua intenció de convertir estes dues zones en intel·ligents i innovadores per a augmentar el seu valor i atraure un major nombre d’empreses.

L’estratègia del consistori en este àmbit implica seguir millorant i modernitzant aquests polígons a través de diferents intervencions, per al que està combinant els fons propis amb altres arribats d’altres institucions. Les últimes subvencions concedides a l’Ajuntament d’Almussafes per al manteniment d’estos espais són les procedents de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, que ascendeixen a 186.790,80 euros. Concretament, el Polígon Industrial Joan Carles I rebrà 64.512,11 euros enguany i 76.351,70 euros l’any que ve. Per al Polígon Nord, l’IVACE ha concedit una subvenció de 22.516,41 euros per a este 2018 i una altra de 23.410,58 euros per al 2019.

“Gràcies a estes subvencions, dues per cada polígon, podran emprendre’s projectes que han sigut consensuats amb l’Associació de Parcs i Polígons Industrials d’Almussafes (APP) en la comissió de seguiment i que permetran un creixement sostenible i integrador d’aquestes dues àrees i facilitar d’aquesta forma la creació de riquesa en el municipi”, ressalta González.

La resta de la inversió fins a arribar als 204.120,38 euros, que és la quantitat en la qual s’han valorat el conjunt de projectes que es duran a terme en esta fase, seran aportats per l’Ajuntament de la localitat de fons propis (17.329,58 euros).

“Pas a pas estem acostant-nos al nostre objectiu de convertir els nostres polígons industrials en espais intel·ligents i innovadors i este impuls que ens proporciona la Generalitat Valenciana ens ajudarà a seguir avançant en la consecució d’este objectiu”, destaca l’alcalde Almussafes i regidor d’Indústria, Toni González.

Publicitat