Almussafes reobri els patis dels centres educatius en horari extraescolar

Amb esta iniciativa, l'executiu local dota de dues grans zones d'oci al col·lectiu de jóvens del municipi

A partir del dilluns que ve 1 d’octubre, els patis dels col·legis públics Almassaf i Pontet, reprendran el programa d’obertura al públic, fora de l’horari lectiu del curs 2018-2019. De dilluns a divendres entre les 16.45 i les 19 hores i els dissabtes de 10 a 13.30 hores, la ciutadania almussafenya, especialment el públic infantil, podrà utilitzar les instal·lacions per a practicar esport o per a disfrutar dels seus moments d’oci. Com cada any, l’Ajuntament d’Almussafes facilitarà un servici de consergeria per a la supervisió i la neteja d’estos espais.

Amb el començament del nou curs escolar, l’executiu d’Almussafes recupera una de les iniciatives dirigides al col·lectiu infantil que major acollida ha tingut durant els últims anys: l’obertura dels recintes escolars després de la finalització de l’horari lectiu. A partir de dilluns que ve 1 d’octubre, els patis dels CEIP Almassaf i Pontet obriran les seues portes al públic entre setmana de 16.45 a 19 hores i els dissabtes de 10 a 13.30 hores, perquè els menors de la localitat disposen de dues grans àrees destinades a l’entreteniment.

“Les zones de recreació de les escoles compten amb pistes esportives per a la pràctica d’esports com el futbol o el bàsquet, per la qual cosa a més d’oferir més espai per al gaudi dels més xicotets estem fomentant l’exercici físic, un dels grans compromisos que desenrotllem des del govern municipal en matèria educativa i esportiva”, comenta el regidor d’Educació i Esports, Pau Bosch.

En esta edició de la campanya, s’ha establit de nou un servici de consergeria en cada centre escolar, els responsables del qual s’encarreguen de portar la supervisió i la neteja de les esmentades àrees, a més de facilitar que les persones usuàries puguen accedir als banys de les infraestructures educatives.

Publicitat