Almussafes reclama a Conselleria les reparacions en les finestres del CEIP Almassaf

L’equip de govern dels socialistes d’Almussafes insta a la Conselleria d’Educació a solucionar de forma immediata i definitiva el greu problema de seguretat que suposa el despreniment de les làmines d’alumini de les finestres exteriors del CEIP Almassaf.

En octubre de 2016 van caure les primeres làmines i, des d’eixe moment, es va posar en coneixement de Conselleria aquest fet, “tant des de l’Ajuntament com des de la comunitat educativa del centre. Des de llavors, malgrat les diverses gestions, reunions i requeriments enviats a la Conselleria que encapçala Vicent Marzà, de Compromís, la solució no ha arribat, pese a l’evident problema de seguretat que la caiguda de les làmines suposa”, exposa el regidor d’Educació, Pau Bosch.

De fet, la zona on estan situats aquests finestrals segueix acordonada hui dia. Davant aquesta lamentable situació, “des de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Almussafes exigim al conseller de Compromís Vicent Marzà que complisca amb les competències de la seua Conselleria i actue, ja que l’inici del curs és imminent”, assenyala Pau Bosch.

Cal tindre en compte que aquest problema és una deficiència constructiva del mateix centre educatiu i, per tant, és a Conselleria a qui correspon solucionar aquesta situació. “Des del nostre equip de govern estem fent tot el que està a les nostres mans, de fet hem intentat incloure aquesta actuació dins del Pla Edificant, però tampoc ha sigut possible. No podem entendre la passivitat de la Conselleria davant aquest assumpte, que suposa un problema de seguretat per a la més de 700 persones que acudeixen cada dia al CEIP Almassaf“, conclou l’alcalde d’Almussafes, Toni González.

Publicitat