9:53 am - Saturday, 11 July 2020

Almussafes s’adhereix novament al programa La Dipu et Beca

- Publicidad -Reciplasa

Les sol·licituds per a participar en aquesta iniciativa podran presentar-se fins al pròxim 14 de juny

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

L’Ajuntament d’Almussafes ja ha iniciat el període de presentació de sol·licituds per al programa ‘La Dipu et Beca’. Les persones interessades poden entregar la documentació necessària per a optar a un dels set llocs oferits fins al pròxim divendres 14 de juny de manera telemàtica, en el Registre General o en el Registre Auxiliar de l’Agència de Desenvolupament Local. Les persones seleccionades gaudiran d’una estada de dos mesos en diferents departaments municipals, on percebran 500 euros bruts mensuals per vint hores setmanals de treball. La informació completa sobre la convocatòria pot consultar-se en www.almussafes.es.

De l’1 de juliol al 31 d’agost, el govern local d’Almussafes tornarà a comptar amb la col·laboració de set estudiants gràcies a l’adhesió de l’Ajuntament a ‘La Dipu et Beca’, el programa de pràctiques formatives per a joves de la Diputació de València que té com a principal objectiu l’aplicació dels coneixements adquirits al llarg dels estudis desenvolupats per les persones participants.

Enguany, el consistori busca persones que estiguen cursant graus en Gestió i Administració Pública, Història, Informació i Documentació, Filologia, Magisteri, Enginyeria Electrònica, Farmàcia, Infermeria i Relacions Laborals o el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Atenció a la Dependència. La intenció és incorporar a dues persones a les àrees de Secretaria, Intervenció i Arxiu, dos a Urbanisme, dos a Esport, Cultura i Joventut i una a Desenvolupament Local. De tota manera, la concessió del nombre concret en cadascun dels departaments queda supeditada al perfil de les persones sol·licitants de la convocatòria i la seua puntuació.

Bases
Tal com consta en les bases, en tots els casos les persones beneficiàries d’aquest programa gaudiran d’una estada en l’administració local amb un horari de 20 hores setmanals que es distribuiran en funció de les tasques a desenvolupar. Per aquest treball percebran 500 euros bruts mensuals, quantitat que finançaran la Diputació de València, que aportarà 5.600 euros al projecte, i el consistori, que s’encarregarà de proporcionar els 2.078 euros restants necessaris per al compliment dels contractes.

Les sol·licituds per a optar a aquestes beques podran presentar-se fins al pròxim 14 de juny de manera telemàtica en la Seu Electrònica i físicament en el Registre Auxiliar de l’Agència de Desenvolupament Local i en el Registre General de l’Ajuntament. En tots els casos haurà d’adjuntar-se tota la documentació que acredite els mèrits adduïts, material que s’utilitzarà per a la baremació que permetrà ordenar a les persones candidates en funció dels punts aconseguits. Una comissió avaluadora comprovarà la documentació entregada i fixarà la llista que s’utilitzarà per a la concessió de les places.

Les bases, que poden consultar-se en www.almussafes.es, estableixen que les persones candidates hauran de demostrar veïnatge administratiu en algun municipi de la província, tindre 18 anys complits i estar cursant estudis universitaris, ensenyaments artístics superiors, màsters oficials o Formació Professional. També és imprescindible no estar gaudint d’una altra beca o ajuda de la mateixa o anàloga finalitat, així com no desenvolupar una activitat laboral que resulte incompatible amb el gaudi de la beca. Finalment, la comissió avaluadora donarà preferència a aquelles persones que no hagen sigut beneficiàries d’aquest mateix programa en edicions anteriors.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

La Protectora d’Alcoi llança campanya informativa per a propietaris de mascotes

Colabora l'Ajuntament amb la protectora. Els seus voluntaris, a peu de carrer, realitzaran una breu entrevista per saber més informació sobre els animals, informant sobre els deures i les obligacions de tindre una mascota.

La militància dóna el “sí” a Maria José Catalá amb un 98,54%

Catalá: "València continuarà oferint noves glòries a Espanya"

Alacant supera els 4.000 contagiats per coronavirus

Dels 24 positius nous, Alacant registra 5 nous casos a Alacant i ja suma 4.004; encara que ja no té cap residència de majors sota vigilància per brot de coronavirus.

El rebrot de Castelló suma 4 nous casos positius i ja són 35

A més, dels 24 nous positius a la Comunitat, Castelló registra 5 nous casos.

Un nou sistema de nebulització reforçarà la desinfecció dels carrers de Castelló

El regidor de Reciclatge i Gestió de Residus de Castelló, Ignasi Garcia, ha visitat les instal·lacions d'FCC-Fobesa per a conéixer el funcionament del nou sistema...

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià