13.9 C
Valencia

Almussafes celebra els seus dies més màgics amb la XXVII Trobada Internacional de Mags

Esta nova edició té com a novetat la presència femenina en la Gran Gala Inaugural

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Més de vint artistes internacionals relacionats amb el món de l’il·lusionisme participaran del 28 al 31 de març en la XXVII Trobada Internacional de Mags d’Almussafes. L’Ajuntament i el Centre Cultural de la localitat amb l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme, organitzadors d’este popular i consolidat esdeveniment cultural, es troben ultimant els preparatius d’una iniciativa amb la qual es pretén acostar esta disciplina tant a professionals del sector com al públic en general, convertint una vegada més a Almussafes en l’epicentre mundial de la màgia.

Esta nova edició té com a novetat la presència femenina en la Gran Gala Inaugural, ja que estarà protagonitzada íntegrament per dones. Francisca Marqués Vidal, Estefanía Galera, Silvana, Lola Mento, Solange Kardinaly i Jessica Guloomal encapçalen el cartell d’este espectacle, que tindrà lloc el divendres 29 de març i es representarà en dues ocasions per a permetre un major nombre d’espectadors, a les 20:00h i a les 22:30h.

La inauguració del congrés es durà a terme el divendres 29 de març a les 19:30h, però el lliurament d’acreditacions començarà el dia anterior, el dijous 28 a les 17:30h, i durant eixa vesprada ja estarà oberta la Fira Màgica i hi haurà màgia en els pubs de la localitat. Així mateix, el divendres a les 12h se celebrarà la Gal·la Concurs Internacional de Màgia General i les 18h està prevista l’actuació de Jarri Marquerie, Brando i Mag Larsen en l’Àgora del parc Central.

El format de màgia al carrer, l’objectiu del qual és acostar a la ciutadania de totes les edats i de manera gratuïta esta disciplina artística, es repetirà el dissabte 30 a les 12h al parc Pontet con Florette & Yurgen, mag Larsen y Davinny; eixe mateix dia a les 17:30h en l’Àgora del parc Central amb Florette & Yurgen, Circ Hula i Maese Blay, i el diumenge 31 a les 13h a l’esplanada del Centre Cultural.

- Publicitat -

El dissabte es duran a terme tres gales. La primera serà la de firaires, a les 13:30h en el Pavelló Poliesportiu, la segona serà la de Close-UP, que posarà sobre l’escenari del saló d’actes del Centre Cultural a Félix, Paco Agrado, Eric Chien i Javi Benítez, i la tercera serà la Gran Gala Internacional, espectacle que estarà protagonitzat per Luis Larrodera, Rudy Coby, Sébastien Dethise, Shezan, Chris Torrente i Raúl Alegría, i que s’oferirà a les 20:30h i a les 23h. Finalment, el diumenge al matí es realitzarà un concurs de llançament de naips i a la vesprada, a les 18h, una gala familiar titulada ‘Aquells Anys Màgics’.

Resultado de imagen de encuentro internacional de magia de Almussafes

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,663FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià