Almussafes celebra els seus dies més màgics amb la XXVII Trobada Internacional de Mags

Esta nova edició té com a novetat la presència femenina en la Gran Gala Inaugural

Més de vint artistes internacionals relacionats amb el món de l’il·lusionisme participaran del 28 al 31 de març en la XXVII Trobada Internacional de Mags d’Almussafes. L’Ajuntament i el Centre Cultural de la localitat amb l’Associació Valenciana d’Il·lusionisme, organitzadors d’este popular i consolidat esdeveniment cultural, es troben ultimant els preparatius d’una iniciativa amb la qual es pretén acostar esta disciplina tant a professionals del sector com al públic en general, convertint una vegada més a Almussafes en l’epicentre mundial de la màgia.

Esta nova edició té com a novetat la presència femenina en la Gran Gala Inaugural, ja que estarà protagonitzada íntegrament per dones. Francisca Marqués Vidal, Estefanía Galera, Silvana, Lola Mento, Solange Kardinaly i Jessica Guloomal encapçalen el cartell d’este espectacle, que tindrà lloc el divendres 29 de març i es representarà en dues ocasions per a permetre un major nombre d’espectadors, a les 20:00h i a les 22:30h.

La inauguració del congrés es durà a terme el divendres 29 de març a les 19:30h, però el lliurament d’acreditacions començarà el dia anterior, el dijous 28 a les 17:30h, i durant eixa vesprada ja estarà oberta la Fira Màgica i hi haurà màgia en els pubs de la localitat. Així mateix, el divendres a les 12h se celebrarà la Gal·la Concurs Internacional de Màgia General i les 18h està prevista l’actuació de Jarri Marquerie, Brando i Mag Larsen en l’Àgora del parc Central.

El format de màgia al carrer, l’objectiu del qual és acostar a la ciutadania de totes les edats i de manera gratuïta esta disciplina artística, es repetirà el dissabte 30 a les 12h al parc Pontet con Florette & Yurgen, mag Larsen y Davinny; eixe mateix dia a les 17:30h en l’Àgora del parc Central amb Florette & Yurgen, Circ Hula i Maese Blay, i el diumenge 31 a les 13h a l’esplanada del Centre Cultural.

El dissabte es duran a terme tres gales. La primera serà la de firaires, a les 13:30h en el Pavelló Poliesportiu, la segona serà la de Close-UP, que posarà sobre l’escenari del saló d’actes del Centre Cultural a Félix, Paco Agrado, Eric Chien i Javi Benítez, i la tercera serà la Gran Gala Internacional, espectacle que estarà protagonitzat per Luis Larrodera, Rudy Coby, Sébastien Dethise, Shezan, Chris Torrente i Raúl Alegría, i que s’oferirà a les 20:30h i a les 23h. Finalment, el diumenge al matí es realitzarà un concurs de llançament de naips i a la vesprada, a les 18h, una gala familiar titulada ‘Aquells Anys Màgics’.

Resultado de imagen de encuentro internacional de magia de Almussafes

CatalanSpanish