11.2 C
Valencia

Almussafes rebrà 15.000 euros de la Comissió Europea per a nous punts d’accés WIFI gratuïts

El programa WIFI4EU (Wifi per a Europa) permetrà que la velocitat de descàrrega que existeix actualment en la localitat passe dels 256Kbps actuals als 30 Mbps, a més d'assegurar una millor connectivitat de la ciutadania

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Comissió Europea acaba d’adjudicar la primera fase d’ajudes de 15.000 euros per a instal·lar punts d’accés WIFI gratuïts en uns quants municipis espanyols. S’han seleccionat 2.800 localitats de tota Europa de les quals, 224 són d’Espanya i, entre les 17 localitzades a la Comunitat Valenciana es troba la població d’Almussafes.

El programa WIFI4EU (Wifi per a Europa) permetrà que la velocitat de descàrrega que existeix actualment en la localitat passe dels 256Kbps actuals als 30 Mbps, a més d’assegurar una millor connectivitat de la ciutadania.

El programa WIFI4EU, (Wifi per a Europa), que permetrà que en espais públics es puguen beneficiar de la xarxa milions de persones, ha inclòs a la localitat d’Almussafes en la seua primera convocatòria. Tan sols 17 municipis de la Comunitat Valenciana, 224 d’Espanya i 2.800 de tota Europa, han sigut beneficiats amb el bo de 15.000 euros, que permetrà la instal·lació d’un nombre més gran de punts d’accés al WIFI gratuït en llocs d’interés públic.

Des de l’Àrea d’Informàtica de l’Ajuntament s’estudiaran les línies d’actuació, ja que s’ha establit un termini màxim d’un any per a desplegar la infraestructura tecnològica en la població.

- Publicitat -

No obstant això, la ciutadania es podran beneficiar, en breu, d’un clar augment de la velocitat de descàrrega WIFI, que passarà dels 256Kbps actuals als 30 Mbps assignats a través del WIFI4EU.

Esta iniciativa correspon al programa que va presentar el president de la Comissió, JeanClaude Juncker, en el seu discurs sobre l’estat de la unió en què incloïa mesures per a respondre a les necessitats de connectivitat de la societat europea i de les seues demandes. En els dos següents anys s’organitzaran noves convocatòries per a poder fer que almenys 8.000 municipis disposen de Wifi gratuïtament en espais públics.

- Publicitat -

Estes xarxes no disposaran de publicitat i seran absolutament gratuïtes. Tampoc arreplegaran dades persones ni permetran saber res dels usuaris que naveguen en les distintes zones de WiFi gratuït a Europa.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,333FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Onda estrena ‘oficialment’ Nadal amb l’encesa de llums

Dos óssos gegants han acompanyat l'alcaldessa i la regidora de festes en la màgia de l'inici d'unes celebracions que ofereixen una àmplia programació virtual i presencial amb més d'una vintena d'actes.

SAÓ guanya les eleccions al claustre de l’UJI

És la tercera vegada consecutiva que guanya els comicis electorals universitaris.

Sanitat registra 1.722 nous casos de coronavirus i 13 defuncions

Per províncies els nous casos positius són: 143 a Castelló, 520 a Alacant i 1.059 a València.

Facebook i Instagram eliminaran les ‘fake news’ contra les vacunes de la Covid-19

Algunes de les informacions que no admetran les dues xarxes socials són les afirmacions que les vacunes contenen microxips o les teories conspiratives que s’han demostrat falses, com que s’està utilitzant sense el seu consentiment poblacions específiques per a provar la seguretat de la vacuna.

Investigadores Vila-realenques de batxillerat guanyen un certamen del CSIC

Dues estudiantes de 1r de Batxillerat del Col·legi Santa Maria de Vila-real han aconseguit el 1r premi en el XXXII Congrés Joves investigadors, el més prestigiós d’Espanya a nivell juvenil, organitzat per l'Institut de la Joventut, el Ministeri d'Universitats i el CSIC.
- Advertisement -

: Valencià