‘Color de festa!’ de Gemma Gil serà el cartell de les Festes de la Segregació

La guanyadora rebrà 200 € de premi i el seu cartell estarà present en el programa i en els diferents llocs on es promocione les festes

La recaptació per la venda dels quadres es dóna a campanyes d'UNICEF per al col•lectiu d’infants.

El cartell de les Festes de la Segregació de les Alqueries de 2018 és ‘Color de festa!’ de l’artista Gemma Gil de Castelló. Així ho ha decidit el jurat format per la Reina i Dames de 2018, el President de l’Associació de Penyes Luciano Torres Ventura, i dues persones relacionades amb les arts gràfiques, José Antonio Torres Miravet i Juan Bautista Capella Nebot.

Tal com s’indicava en les bases del concurs, la guanyadora ha sigut premiada amb 200 € i el seu cartell apareixerà en el programa i en els diferents llocs on es promocione les festes. Lorena Maure, regidora de Festes, agraeix “la participació dels concursants que han fet que les Alqueries compte amb un cartell d’alta qualitat per a les seues festes”.

En aquesta edició s’han presentat 2 cartells per a les Festes de la Segregació, mentre que per a les Festes Patronals no s’ha presentat cap treball, per la qual cosa el premi s’ha declarat desert. Així mateix, les obres estaran exposades en la Casa de la Música i la Dansa i es podran visitar a les vesprades de 17 a 21 hores. Lorena Maure, explica que “és una llàstima que no comptem amb un cartell creat per la ciutadania, perquè el nostre objectiu és fer-la més partícip i protagonista en l’organització de les festes”.

L’elecció dels guanyadors es va celebrar en el saló de plens de l’Ajuntament el 5 de juny i per a açò va utilitzar un sistema de votació individual. Cada persona del jurat va triar el cartell que més li agradava. “El jurat ha estat format per persones de diferent índole, com per exemple persones especialitzades en les arts gràfiques, per a assegurar una elecció justa i que tots els participants compten amb les mateixes possibilitats”, conclou la regidora.

: Valencià

Publicidad