Altea informa de la posada en marxa del Bono Viatge

El Bo Viatge pot ser sol·licitat a la plataforma www.bonoviajecv.gva.es que s'habilitarà per als ciutadans a partir del 20 d'octubre a les 12 h.

A partir de demà dimarts, 20 d’octubre a les 12 h, es posarà en marxa el programa “Viatgem CV” que distribuirà el Bono Viatge Comunitat Valenciana; un bono descompte per viatjar per la Comunitat. Així ho ha donat a conéixer l’edil de Turisme, Xelo González.

Com ha indicat la responsable municipal de Turisme, esta ajuda pot ser sol·licitada per qualsevol ciutadà i també les agències de viatges i allotjaments que poden oferir els seus serveis.

González ha explicat que “es tracta d’una acció de Turisme Comunitat Valenciana que activa una ajuda de 14’3 milions d’euros per impulsar el consum turístic dels valencians i pal·liar l’impacte negatiu que la pandèmia de la COVID-19 ha provocat en el turisme”.

Amb tan sols ser major d’edat i estar empadronat a la Comunitat Valenciana, es pot demanar el Bo Viatge CV i obtenir descomptes de fins al 70% del cost de la reserva amb un màxim de 600 euros.

El Bo Viatge pot ser sol·licitat a la plataforma www.bonoviajecv.gva.es que s’habilitarà per als ciutadans a partir del 20 d’octubre a les 12 h. Per emplenar la sol·licitud es necessita signatura electrònica i emplenar una declaració responsable assegurant que compleixes els requisits de majoria d’edat i empadronament.

Però també es pot demanar el bo directament a l’allotjament o agència de viatges, sempre que estes empreses estiguen adherides al programa Viatgem Comunitat Valenciana. En este cas, l’empresa sol·licita i tramita el bo en la tea representació.

Una vegada sol·licitat el bo es rep un codi que s’ha de canviar a l’hora de fer la reserva a l’agència de viatges o establiment hoteler. Encara que es pot viatjar en la data que desitges, la reserva l’has de fer en una setmana perquè el codi caduca al cap de 7 dies.

El bo es podrà gastar en una reserva per viatjar en 3 períodes diferents:
• Entre el 20 d’octubre i al 31 de desembre de 2020
• Entre l’1 de gener i el 24 de març de 2021
• Entre el 13 d’octubre i al 31 de desembre de 2021

Només es podrà utilitzar un Bo Viatge CV per persona en cada període. Cal que la reserva incloga el menys 2 nits d’allotjament.

Segons el període en el que vulgues viatjar, has de sol·licitar el bo en un termini determinat:
• Per viatjar entre octubre i desembre de 2020, es sol·licita el bo entre el 20 d’octubre i el 20 de desembre.
• Per viatjar entre gener i març, es sol·licita entre l’1 de gener i el 19 de març de 2021.
• Per viatjar entre octubre i desembre de 2021, la sol·licitud s’ha de fer entre el 13 d’octubre i el 20 de desembre de l’any que ve.

El descompte del Bo Viatge CV s’aplica al client en la factura corresponent una vegada acabada l’estada i gaudits els serveis. Turisme CV abona esta diferència a l’establiment o agència una vegada justificada la prestació de servei. Més informació a: http://www.turismecv.com/como-funciona-el-bono-viaje-cv/

Finalment, Xelo González anima els alteans i alteanes a participar d’este programa Bo Viatge, “ja que per un preu molt reduït es podrà conéixer i gaudir del patrimoni de la Comunitat Valenciana, al mateix temps que activar l’economia en un sector que s’ha vist greument afectat per les restriccions que la pandèmia ha marcat”.CatalanSpanish