16.6 C
Valencia

El 99,3 % dels grups d’alumnes dels centres educatius finalitzen sense incidències la cinquena setmana del curs

S'han desconfinat 177 grups de 119 centres educatius, que tornen a tindre ensenyament presencial

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

En la cinquena setmana del curs, del 5 al 8 d’octubre, dels quasi 47.000 grups que tenen les escoles i els instituts valencians sostinguts amb fons públics, el 99,3 % ha seguit les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. Per tant, dels 1.845 centres educatius que conformen el sistema educatiu valencià, han finalitzat la cinquena setmana del curs sense cap aula parcialment o totalment confinada el 87,9 %.

Aquestes dades s’extrauen de la determinació de grups nous confinats durant la cinquena setmana de curs, grups que romanen parcialment o totalment confinats de setmanes anteriors i grups que ja s’han desconfinat. En la cinquena setmana de curs, s’ha determinat el confinament de 144 grups de 80 centres educatius, s’han desconfinat 177 grups de 119 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 196 grups de 143 centres educatius. Per tant, el total de grups confinats, totalment o parcialment, a l’acabament de la cinquena setmana de curs ha estat de 340 grups de 223 centres educatius.

- Publicitat -

Per comarques, el 85,6 % dels 638 centres educatius de les d’Alacant no té cap grup confinat. Hi ha 92 centres educatius alacantins que tenen 136 grups confinats i, per tant, el 99,2 % dels prop de 16.700 grups d’aquestes comarques estan rebent classes presencials amb tota normalitat.

A les comarques d’Alacant, durant la cinquena setmana de curs, s’ha determinat el confinament de 42 grups de 24 centres educatius, s’han desconfinat 79 grups de 49 centres educatius i romanen confinats, de setmanes anteriors, 94 grups de 68 centres educatius.

- Publicitat -

A les comarques de Castelló, el 87,9 % dels 249 centres educatius no tenen cap grup confinat. En aquest cas, són alumnes de 61 grups de 30 centres els que s’han hagut de confinar. Això vol dir que el 98,9 % dels més de 6.000 grups d’aquestes comarques estan fent classes presencials sense problemes.

Al llarg de la cinquena setmana del curs, a les comarques de Castelló s’ha determinat el confinament de 41 grups de 16 centres educatius, s’han desconfinat 14 grups de 10 centres educatius i romanen confinats d’altres setmanes 20 grups de 14 centres educatius.

- Publicitat -

A les comarques de València, el 89,5 % dels 958 centres educatius sostinguts amb fons públics no tenen cap grup escolar confinat. Hi ha 101 centres que tenen 143 grups confinats. És a dir, el 99,4 % dels prop de 24.300 grups està fent classes presencials amb tota normalitat.

Durant la cinquena setmana de curs, a les comarques de València s’ha determinat el confinament de 61 grups de 40 centres educatius, s’han desconfinat 84 grups de 60 centres educatius i romanen confinats, d’altres setmanes, 82 grups de 61 centres educatius.

Aquestes dades demostren que els centres educatius valencians són detectors de casos de contagi, més que espais de contagi, gràcies a les mesures de seguretat, prevenció i protecció establides als centres educatius valencians des de l’inici de curs.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,026FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectados dos nuevos brotes de coronavirus en la Pobla de Vallbona por contacto social

En la Pobla de Vallbona hay 21 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.

Detectado un nuevo brote de coronavirus en Benissanó por contacto social

A través de la web de datos estadísticos de la Conselleria de Sanitat se pueden consultar los datos actualizados desde la última actualización.

Castelló passa la barrera dels 100 ingressats per coronavirus

12 persones estan a les Unitats de Cuidats Intensius.

Sanitat confirma 1.066 nous casos de coronavirus i 19 morts en la Comunitat Valenciana

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.018 persones ingressades.

Comença el termini de sol·licitud de les ajudes per a autònoms i pimes del Poble Nou de Benitatxell

Les sol·licituds per a les ajudes de l'Ajuntament es podran presentar per registre d'entrada o per seu electrònica fins al 17 de novembre, mentre que per a les de Diputació l'últim dia és el 12 de novembre.
- Advertisement -

: Valencià