viernes, 31 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els alumnes de l’Escola d’Enologia organitzen unes jornades per a valorar la naturalesa a través jocs

Per quart any consecutiu, els alumnes de l’Escola de Viticultura i Enologia de Requena han organitzat una jornada d’activitats pedagògiques amb els alumnes de primària del col·legi Alfonso X El Sabio. Per a açò, els alumnes del centre depenent de la Diputació de València van fer per un dia de professors, es van desplaçar a un paratge de marcat caràcter forestal i van programar una entretinguda demà de jocs.

“Comencem de manera improvisada i ens va agradar molt, perquè ens beneficiem per les dues parts”, assenyala la professora del col·legi, Dolores Ochando. Aquest tipus d’activitats s’emmarca dins de la filosofia del Mòdul d’Educació Ambiental, compromesos a conscienciar als xiquets dels centres educatius del municipi. Els estudiants de 1° de Tècnic Superior de Gestió Forestal i del Mitjà Natural van organitzar activitats lúdiques per als més xicotets, amb l’objectiu que interioritzen conceptes i actituds per a valorar i també gaudir de l’entorn.

Cada any el tema és diferent, i en aquesta edició les activitats es van centrar en la fauna ibèrica. A través de presentacions, jocs i activitats, els alumnes de l’Escola de Viticultura es van posar en la pell dels professors i van organitzar una visita a ‘El peu del Telègraf’, paratge situat en l’entrada del municipi.

Finalment van ser 90 xiquets de 8 i 9 anys, acompanyats de 25 alumnes de l’Escola de Viticultura, els qui van gaudir d’un assolellat matí en un entorn forestal aprenent conceptes mediambientals, a més de respectar i cuidar de la naturalesa. “Als xiquets els crida l’atenció veure a aquests xics tan majors, i als professors també perquè molts han sigut alumnes del col·legi. És una bona convivència, els fan prendre consciència de l’important que és la neteja del camp i la seua cura”, ha explicat Dolores Ochando.

Últimas noticias

Contenido relacionado