“Sabies que…”, la nova campanya del Serval que ens descobreix curiositats d’Alzira

Es tracta d’una campanya de repartiment de bossetes de sucre amb frases en valencià en què es dóna informació de personatges, monuments i història d’Alzira

La Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira vol encetar nova una campanya de promoció del valencià adreçada a tots els bars i restaurants i falles del nostre municipi, “Sabies que… Alzira?”.

Es tracta d’una campanya de repartiment de bossetes de sucre amb frases en valencià en què es dóna informació de personatges, monuments i història d’Alzira, per exemple sobre Lorenzo Carrió, Matilde Llòria, el pont de Ferro o les plantes endèmiques locals. És similar a la que es va portar a terme l’any passat amb la diferència que enguany es repartirà sucre negre.

“Esperem que esta campanya servisca per a visualitzar més el valencià en dos sectors tan important per a la seua normalització com el comercial, al qual pertany l’hostaleria, i el món de les falles”, assenyala Aida Ginestar, regidora d’Esports, Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira.

Els bars, restaurants i falles interessats a participar en la campanya poden enviar un correu electrònic a serval@alzira.es o telefonar al 96 245 92 50 ext. 318 i 317.

A més, dins de la campanya “Sabies que… Alzira?”, s’ha obert un perfil d’Instagram on es poden pujar fotografies relacionades amb aquesta. El 30 d’abril es farà un concurs i entre tots els participants es regalaran 5 forros polars de la campanya als autors de les 5 fotografies que tinguen més “M’agrada”. S’hi pot participar fent-se una foto amb els sobrets de sucre i etiquetar #sabiesquealzira. L’últim dia per a participar-hi és el 30 d’abril.

SERVAL
Recentment l’Ajuntament d’Alzira, de la mà del SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), ha portat a terme altres campanyes de normalització en el sector del comerç, com el repartiment de bosses de tela amb el lema de “Bon Nadal” i vocabulari nadalenc, adreçades a forns, pastisseries, fruiteries i verduleries.

Publicitat