domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Alzira comptarà amb una zona d’oci de 18.000 m²

El dia 7 d’octubre s’inaugura el monument al Xúquer, situat al passeig fluvial on l’Ajuntament d’Alzira i des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’ha habilitat una zona d’oci de 18.000 m2 en què tota la ciutadania i visitants podran disfrutar d’un espai obert, amb la família, amics i mascotes els 365 dies de l’any en un entorn agradable, amb gespa natural, zona de jocs infantils, àrea de pícnic i també una zona per a l’entreteniment de mascotes.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, destaca que el lloc on se situa el monument al Xúquer estarà compost de pedres naturals de riu i amb espècies autòctones que afloren a la superfície.

A l’àrea dedicada a pícnic s’han instal·lat quatre taules perquè els usuaris i visitants gaudisquen de l’entorn més còmodament, a l’hora de pegar un mosset amb la família o amics; a més, s’ha adequat una font d’aigua de qualitat per a les necessitats dels usuaris de la zona, com també diverses papereres on depositar el fem, amb la conscienciació que tots hem de col·laborar per tal que Alzira siga una ciutat neta.

El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, assegura que “des de l’equip de govern, considerem que aquest nou espai serà de molta utilitat per al conjunt dels alzirenys, ja que una ciutat com Alzira, necessitava un gran espai d’oci vora el riu”.
A més, Pascual hi ha recordat que, “aquesta ubicació coincideix amb un identificatiu monument al Xúquer, el nostre riu, i amb la simbologia que allò significa, no podíem haver elegit millor lloc.
Els alzirenys hem de viure de cara al nostre riu, donar-li el valor que realment li pertoca, per això continuarem realitzant actuacions urbanístiques vora el passeig fluv

Últimas noticias

Contenido relacionado