Localitzada una plantació de marihuana en un domicili després d’acudir a un incendi a Alzira

En un dels pisos hi havia una plantació de marihuana d'uns 100 esqueixos amb la seua corresponent instal·lació elèctrica

Uns agents de la Policia Nacional. EFE/Arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira a un home de 30 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, després de localitzar en el seu habitatge una plantació amb uns 100 esqueixos de marihuana en acudir a l’edifici en el qual s’havia produït un incendi.

Els fets van ocórrer poc abans de les 12 de la nit quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser comissionats per la sala del 091 a un edifici d’Alzira on pel que sembla s’ha escoltat una forta explosió i estan sense llum.

Els agents es van dirigir immediatament al lloc on van observar fum i flames en la planta baixa de l’edifici i a tots els residents ja al carrer, arribant als pocs minuts les dotacions de bombers que van extingir el foc, que s’havia originat en l’armari de comptadors.

Una vegada extint el foc es va procedir a la inspecció de tots els habitatges, observant en una d’elles una plantació de marihuana d’uns 100 esqueixos de 15 cm d’altura, amb la seua corresponent instal·lació elèctrica per al seu cultiu.

Els agents van localitzar i van identificar al propietari de l’habitatge que va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i es va procedir a la confiscació de les plantes.

El detingut, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat després de prendre-li declaració no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan per a això fóra requerit.

 

Publicitat