Alzira Ràdio es posiciona a la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes

Amb Al Rall es fan arribar els continguts més destacats de la ciutat a les ràdios de tota la Xarxa d’Emissores Locals de la Comunitat

Alzira Ràdio acaba esta temporada radiofònica amb diferents canvis que la situen al capdavant de la xarxa que representa les emissores municipals valencianes, XEMP.

La setmana passada l’emissora pública alzirenya va entrar a formar part de l’executiva de la XEMV i la periodista Elisa Moragón serà l’encarregada de fer el seguiment al conveni que la Xarxa està ultimant amb À Punt. Es tracta d’un conveni de col·laboració que pretén sumar esforços entre els mitjans de comunicació locals i autonòmics per a un òptim aprofitament dels recursos, però sobretot per a oferir informació més pròxima i de qualitat de forma immediata.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, assegura que “la participació d’Alzira Ràdio en la Xarxa i més concretament en l’executiva ens permet treballar de forma directa en la construcció d’un nou espai radiofònic, conjuntament amb altres emissores locals per a poder donar informació de proximitat i servei públic de qualitat”.

De fet, el treball conjunt de la Xarxa ha donat lloc al magazín Al Rall, que s’estrena hui divendres de forma simultània a totes les ràdios que la componen. Al Rall és un espai radiofònic col·laboratiu a través del qual es pretén vertebrar el teixit d’emissores locals i donar a conéixer totes les particularitats de cada poble i ciutat dins del territori valencià. El programa en el qual participen 14 emissores locals està coordinat per la periodista Alba Veryser i s’emetrà cada divendres des de les 10 del matí. Durant dos hores abordarà l’actualitat, cultura, esport i tota la informació d’interés dels diferents municipis. Amb Al Rall es fan arribar els continguts més destacats de la nostra ciutat a les ràdios de tota la Xarxa d’Emissores Locals de la Comunitat, mitjançant les intervencions de l’equip d’Alzira Ràdio.

El magazín El dia per davant, conduït per Mari Carmen Cano, cada divendres inclourà este programa, després de la primera hora. L’espai Créixer amb un somriure, amb la terapeuta Pili Seguí, es trasllada a les 12 del migdia i L’Espai d’Igualtat s’emetrà a les 12 i mitja.

Publicitat