Gran ambient i participació en la celebració del Mig Any Faller a Benaguasil

Benaguasil ha celebrat aquest cap de setmana i enmig d'un gran ambient el Mig Any Faller.

ambient

A sis mesos de San José, Benaguasil ha celebrat aquest cap de setmana i enmig d’un gran ambient el Mig Any Faller, un acte que se celebra per segon any consecutiu per a festejar que cada vegada estan més properes les festes josefinas.

Els actes, celebrats tots en el BClub donades les previsions meteorològiques, van arrancar amb la planta de la falla. A la nit va ser el moment del sopar popular i que va suposar una demostració de germanor entre les 10 comissions falleres de Benaguasil. La nota musical la va posar el grup Dynamics.

El diumenge, la jornada va començar amb inflables i pintacares per als més xicotets, que es van mostrar molt participatius i contents.

La novetat d’enguany va ser el Concurs de xarangues, en el qual van participar tres xarangues, Tutto Perdutto, la Patalea i ABDLB (A banda de la banda). Totes elles es van congregar, juntament amb el col·lectiu faller en l’Avinguda per a desfilar fins al Bclub, amenitzant el recorregut amb conegudes cançons.

Una vegada allí va donar inici el concurs en el qual cada xaranga va interpretar un pasdoble obligatori i un repertori de lliure elecció, resultant guanyadora la xaranga ABDLB, que va obtindre 600€ de premi. El segon lloc, el premi del qual eren 400€ va ser per a la xaranga local Tutto Perdutto, mentre que la Patalea va obtindre el tercer premi valorat en 200€.

El Mig Any Faller va concloure amb la cremà del monument, acte que va posar el punt final a un intens cap de setmana organitzat per la Junta Local Fallera en col·laboració amb l’Ajuntament i que ha sigut tot un èxit per la implicació de les falles i l’organització.

Publicitat