jueves, 23 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

AMDComVal critica el veto informatiu als mitjans en els estadis

L'AMDComVal sol·licita a LaLiga que amplie la cobertura informativa a tots els mitjans de comunicació.

Només 4 Televisions sense drets, 8 fotògrafs, 5 ràdios i 6 redactors de premsa escrita seran els únics que podran entrar als estadis de futbol en la volta de la Lliga en Primera i Segona per al tram final de temporada, segons va informar este divendres LaLiga amb el seu protocol oficial. Esta la proposta presentada per LaLiga per al reinici de la temporada.

I esta és la proposta contra la qual l’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana ha volgut mostrar públicament el seu «rebuig. No entenem que la ‘millor lliga del món’ impose el que considerem un veto informatiu. Per això sol·licitem públicament a LaLiga que accedisca a la seua petició perquè tots els mitjans de comunicació -d’Alacant, Castelló i València siguen o no digitals- puguen accedir als esdeveniments esportius sota les mateixes mesures de seguretat que la resta de treballadors d’Espanya».

La AMDComVal s’ha preguntat pels motius que impedeixen l’accés als estadis als mitjans i especialment als mitjans digitals. AMDComVal pregunta a la LFP i també a l’ACB pel motiu pel qual no es permet l’accés als mitjans als estadis «si estan buits. No hi ha problema d’espai. No hi ha problema de mantenir la distància social. Llavors, com és el motiu?».

L’Associació de Mitjans Digitals de la Comunitat Valenciana lamenta que els mitjans digitals de la Comunitat Valenciana que han estat seguint durant esta temporada i durant molts anys al València CF, Llevant UD i Vila-real CF però també a altres equips que jugaran liguilles d’ascens com el CD Castelló «es quedaran ara fora dels estadis per una decisió unilateral de LaLiga i hauran d’accedir a les rodes de premsa telemàtiques que ja veurem com es desenvolupen».

L’AMDComVal sol·licita a LaLiga que amplie la cobertura informativa a tots els mitjans de comunicació «sota les normes de seguretat i sanitàries que determinen però sense impedir als mitjans de comunicació que realitzen la seua labor informativa».

Últimas noticias

Contenido relacionado