Amenaça amb una navalla a una auxiliar d’infermeria

L'hospital havia rebut un avís que una persona en actitud agressiva s'encarava als sanitaris, els insultava i pel que sembla amenaçava a una auxiliar d'infermeria amb tallar-li el coll.

PublicitatAVL

Agents de la Policia Nacional han detingut este divendres, en un hospital de València, un home de 45 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces, després de pel que sembla amenaçar amb una navalla a una auxiliar d’infermeria que estava repartint medicació.

Els fets van ocórrer sobre les dotze del migdia quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un hospital de València, on pel que sembla hi havia una persona amb una arma blanca amenaçant al personal sanitari.

PublicitatRovira  

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc esbrinant que el sospitós havia marxat, així com que moments abans el personal de seguretat de l’hospital havia rebut un avís que una persona en actitud agressiva i s’encarava als sanitaris, els insultava i pel que sembla amenaçava a una auxiliar d’infermeria amb tallar-li el coll.

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que l’auxiliar es trobava en la consulta de parafarmàcia, moment en què el sospitós sense respectar l’ordre assignat, li va exigir que li entregara una medicació, al que aquesta li va contestar que no podia dispensar-li res si no era el seu torn, ja que hi havia altres pacients davant.

Davant tal resposta, el sospitós va començar a insultar-la amb frases com que tots eren uns merdes, al mateix temps que pel que sembla li amenaçava amb tallar-li el coll si cridava als de seguretat, i treia una navalla. La víctima, de 41 anys, es va dirigir a l’interior de la consulta per a donar avís al personal de seguretat.