Li va sostraure a un amic una col·lecció de monedes valorades en 15.000 euros

Uns agents de la Policia Nacional. EFE/Arxiu

 Un conegut de la sospitosa va realitzar diverses vendes de monedes en un comerç de València

 Els agents van recuperar 74 monedes i li les van lliurar al seu propietari

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a València a una dona de 56 anys, d’origen espanyol, com a presumpta autora d’un delicte de furt, després de pel que sembla apoderar-se d’una col·lecció de monedes del domicili d’un amic seu, que estava valorada en més de 15.000 euros. L’ara detinguda pel que sembla va utilitzar a un altre amic perquè realitzara la venda de les monedes, principalment d’or i plata, en un comerç de València. Els agents van recuperar 74 monedes.

Les recerques es van iniciar a mitjan agost, en tenir coneixement els policies que a un home li havien sostret del seu domicili a València una sèrie de monedes de col·lecció d’or i plata que estaven valorades en més de 15.000 euros, no observant cap símptoma de forçament.

Durant les recerques, els agents van esbrinar que la víctima tenia una amiga que sabia de l’existència d’eixa col·lecció de monedes, així com on les guardava i les que tenien més valor.

Continuant amb les recerques, els policies van esbrinar que la sospitosa havia utilitzat a un amic perquè venguera les monedes en algun comerç de València, per a així evitar ser descoberta. Este va fer d’intermediari i va realitzar quatre vendes, en la primera va vendre 14 monedes, en la segona 11, en la tercera 17 i en l’última 32.

Com a conseqüència de les recerques, els agents van detenir a la sospitosa com a presumpta autora d’un delicte de furt, així com van recuperar les 74 monedes valorades en més de 15.000 euros que van ser lliurades al seu propietari.

La detinguda, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Publicitat