19:10 - domingo, 1 octubre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

InicioPolíticaAmparo Marco analitzarà...

Amparo Marco analitzarà els reptes de futur de la ciutat de Castelló en el «Fòrum Europa. Tribuna Mediterrània»

La cita serà a les nou del matí en l’Hotel Astoria Palace de València i l’alcaldessa serà presentada pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. El vicealcalde, Enric Nomdedéu, i el tinent d’alcalde de Gestió Municipal, Antonio Lorenzo, acompanyaran a Marco.

A la trobada assistiran més de 300 convidats entre els quals destaquen diversos consellers, secretaris autonòmics, directors generals, alcaldes i representants polítics d’institucions de tota la Comunitat Valenciana, a més de tot tipus de representants de la societat civil: directius de les principals empreses de la Comunitat, representants d’associacions professionals, socials i culturals, membres dels òrgans d’adreça de les universitats valencianes, dirigents de les diferents forces de seguretat, directors de mitjans de comunicació, etcètera.

En la seua intervenció, Marco farà un repàs de la gestió que ha realitzat el nou govern municipal, integrat per Socialistes de Castelló i Compromís, amb el suport de Castelló en Moviment, en els seus primers vuit mesos al capdavant de la capital de la Plana. Així mateix, l’alcaldessa analitzarà els reptes de futur de Castelló i quines polítiques es portaran a terme per a convertir-la «en una gran ciutat, en una ciutat millor i més competitiva en la qual puguem assegurar el màxim de benestar possible per a la gran majoria».

Get notified whenever we post something new!

spot_img

Create a website from scratch

Just drag and drop elements in a page to get started with Newspaper Theme.

Continue reading

Mazón: ‘Tiene que haber una nueva referencia, una Fe en Castellón, un nuevo hospital’

El presidente del PPCV denuncia que 'los niños de la ciudad de Castellón esperan hasta 4 meses para ser operados. Hoy hay más de 230 niños en lista de espera'

Sanidad registra 1.439 nuevos casos de coronavirus y 2.427 altas

Un total de 3.054.625 personas ya ha recibido la pauta completa

Declarados varios brotes de coronavirus en Vinaròs, Vila-real, Nules y Castelló de la Plana

Desde el Consistorio local insisten a través de las redes sociales lo fundamental que es cumplir las normas sanitarias

Enjoy exclusive access to all of our content

Get an online subscription and you can unlock any article you come across.