```
martes, 23 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Andrea Nogueroles rep el pergamí que l’acredita com a Reina de les Festes de Turís

A costa que dissabte 15 de juliol se celebre el gran acte de la presentació, Andrea Nogueroles Domingo comença ja a notar l’afecte dels seus veïns com a successora de Carolina Algarra, Reina de les Festes del 2016.

Amb els primers sons del tabal i la dolçaina, Turís va viure l’acte previ a l’inici oficial del regnat d’Andrea amb la seua proclamació per part de l’Alcalde, Eugenio Fortaña, com a Reina del 2017. L’acte va comptar amb la presència de familiars i amics de la jove turisana que va estar acompanyada en tot moment per la seua Cort d’Honor, Andrea Crespo Ribes, Natalia Navarro Luján i Marta Martínez Pastor. Encara que senzill, l’acte posseeix gran importància, ja que Andrea rep el pergamí que l’acredita com a tal. Després d’un emocionat discurs per la seua part, en el qual va prevaldre l’agraïment a la seua família per permetre-li complir el seu somni, l’acte va finalitzar amb el preceptiu intercanvi de regals.

Abraçades i felicitacions van ser continus durant el vi d’honor oferit posteriorment i en el qual no va faltar cap detall.

Últimas noticias

Contenido relacionado