ANDRÉS CAMPOS ESPERA UNA ALTA PARTICIPACIÓ EN LES ELECCIONS A LA SECRETARIA GENERAL DEL PSPV-PSOE HORTA SUD

Aquest diumenge, 4 de febrer, serà històric per al PSPV-PSOE. Serà la primera vegada que els militants socialistes trien al secretari general de la seua comarca per vot directe.

“Som un partit que no només es creu en la democràcia, sinó que la practica” apuntava Campos en la seua participació en el debat televisiu del passat dijous en Llevant TV, al costat dels altres dos candidats a la secretaria general del PSPV-PSOE Horta Sud.En aquest mateix debat, Campos va reforçar el seu compromís d’“encapçalar la segona transformació d’aquesta comarca: Unir al socialisme de l’Horta Sud baix un projecte polític cohesionat, coordinat, una estratègia conjunta per transformar la societat, que és el nostre veritable objectiu”.

Rovira  

Campos apunta com a fortalesa comarcal el seu important teixit associatiu, “amb el qual volem i hem de formar aliances”. Durant els dies de campanya, Campos ha recorregut la comarca presentant el seu programa per “liderar una estructura comarcal que, amb l’ajuda dels i les militants, dinamitze les nostres agrupacions, perquè siguen autèntiques cases del poble on hi haja una participació i relació real amb la ciutadania”.

Per aconseguir-ho, aposta per augmentar i millorar les vies de participació de la militància en la presa de decisions i elecció dels seus representants, així com “reforçar la vertebració de la nostra comarca a través de temes com la innovació, participació i coordinació, reptes que faran avançar a l’Horta Sud, al costat del nostre partit, cap al futur”.

Amb aquests compromisos al seu programa, i després de les seues múltiples trobades amb els militants de base en les diferents localitats de la comarca, el candidat torrentí pronostica una gran participació en la votació d’aquest diumenge, jornada que qualifica de festa de la democràcia real.

PublicitatJuega Limpio Orihuela