Antoni Llorente, nou secretari autonòmic de Participació i Transparència

El Consell també ha aprovat el nomenament de José Vicente Soler Gironés com a director general d'Economia Sostenible, càrrec que estava vacant.

PublicitatAVL

El Consell ha aprovat el nomenament d’Antoni Llorente Ferreres com a nou secretari autonòmic de Participació i Transparència, en substitució d’Ignacio Blanco Giner, que cessa petició pròpia.

Ferreres exercia, fins al moment, el càrrec de sotssecretari de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

PublicitatRovira  

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, que ha comparegut en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Govern valencià, que ha tingut lloc a Alacant, ha agraït “encaridament” els serveis prestats, durant estos mesos, per Blanco i Ferreres al capdavant de la Secretaria Autonòmica i de la Sotssecretaria, respectivament.

D’altra banda, el Consell també ha aprovat el nomenament de José Vicente Soler Gironés com a director general d’Economia Sostenible, càrrec que estava vacant.

Soler és llicenciat en Economia. Ha treballat com a professor associat en el Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València (UV) i com a tècnic en l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl i en l’Observatori Valencià de l’Habitatge.

Publicitat