L’aparcament i la densitat poblacional són els principals problemes a Mislata segons els veïns

L'ajuntament ha presentat els resultats del Sondeig d'Opinió de 2018

Mislata

L’Ajuntament de Mislata realitza des de 2012 un sondeig anual d’opinió per a conèixer els principals problemes de la població i la valoració dels serveis i instal·lacions municipals. A més, els veïns que participen també puntuen als líders dels grups que conformen la corporació provincial. Enguany, un total de 905 persones de tots els barris de la localitat han participat a través d’enquestes presencials i online.

Un 56’4% considera que l’aparcament és el major problema de Mislata, seguit de la densitat poblacional amb un 35’46%, la neteja viària amb un 34’59%, el transport públic amb un 24’42%, el tràfic amb un 22’54% i la seguretat ciutadana amb un 19’56%.

Noves places d’aparcament per als veïns

En el sondeig anual de l’any passat, l’aparcament era considerat un problema per al 70’3% de veïns, encapçalant també la llista. Enguany, eixe percentatge s’ha vist reduït i Carlos Fernández Bielsa, alcalde de Mislata, ha explicat que durant la legislatura, “s’han habilitat més de 500 places d’estacionament públic”, amb la idea de continuar per eixe camí. “Anem a transformar solars perquè els veïns i les veïnes puguen aparcar”, ha indicat Fernández Bielsa durant la presentació del sondeig. A més, el dirigent socialista ha assenyalat que en la zona del Quint II s’habilitaran 500 places, en Blasco Ibáñez, que ara mateix es troba en reformes, es generaran unes 20, mentre que en la zona dels jutjats s’aconseguiran unes 40.

La ciutat d’Espanya amb major densitat

La densitat de població també suposa una gran preocupació per als veïns d’este municipi. Segons Bielsa, la gent té consciència que Mislata és la ciutat d’Espanya amb major densitat i la segona a nivell europeu, “la qual cosa causa altres problemes com l’aparcament, el tràfic o la neteja viària”. L’alcalde també assegura que malgrat que la superfície de la localitat és la que és, “existeixen parcel·les per a créixer”. “Eixa és la motxilla del PP que portem nosaltres. No ens podíem oposar a la construcció dels dos edificis en la Plaça Major sense exposar-nos a una milionària indemnització”, ha explicat Bielsa, qui també ha assenyalat que a Mislata sobra ciment i falten parcs i zones verdes.

Els veïns també demanen en un 48,5% més activitats vinculades al col·lectiu LGTB, i en 63,3% que l’ajuntament promocione més el valencià. L’alcalde, que ha rebut una puntuació de 7’08, ha manifestat que està satisfet amb els resultats del sondeig en relació a la gestió municipal perquè açò demostra que van “pel camí correcte”.

Publicitat