07:12 - martes, 5 diciembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Apareix el cadàver de l’anciana desapareguda fa un mes a Torrent

La cerca de Vitelia Rualles ha acabat en un fatal desenllaç. La dona que portava desapareguda des del 27 de juny ha aparegut morta en una zona pròxima a les vies de l’AVE als afores de la localitat de Torrent. L’anciana ha sigut localitzada per un agricultor que estava en la zona fent unes fotografies.

Tot sembla indicar que la dona, que patia alzheimer, es va desorientar i va perir a causa de la inanició. Segons ha pogut consultar Actualitat Valenciana la dona no presentava símbols de violència.

Malgrat que la dona anava indocumentada i el cos no és clarament recognoscible, la vestimenta coincideix amb la de la desapareguda. Vitelia Rualles, de nacionalitat colombiana, residia amb la seua filla en el barri situat al costat de l’antiga estació de metro de Torrent. Després de dies d’intensa cerca, en la qual van participar nombrosos agents de la policia, membres de protecció civil i gossos ensinistrats en la localització de persones, la família fins i tot va oferir una recompensa a qui tinguera informació sobre el seu parador. Per desgràcia, els pitjors presagis es van confirmar ahir en localitzar el seu cadàver.

Últimas noticias

Contenido relacionado