domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Policia Local d’Almenara tindrà una aplicació per a activar ràpidament una alerta

La Policia Local d’Almenara, està ultimant l’engegada d’un sistema innovador i pioner en la província, pel qual a través d’una aplicació en el telèfon mòbil s’active una alerta en el sistema de gestió policial per a poder acudir ràpidament a atendre la mateixa, segons ha explicat el cap de la Policia Local, Javier Navarro. El sistema, que estarà operatiu en uns mesos, anirà destinat inicialment a les persones majors i a les víctimes de violència de gènere (viogen), encara que es podran incloure prèvia sol·licitud alguns casos que no entren en aquest grup després del seu estudi i per descomptat, es considere que han de tenir operatiu el sistema. Posteriorment es buscarà a poc a poc la seua extensió global.

El sistema consistirà en què en el mòbil de la persona que ho dispose, compte amb una aplicació que només s’òbriga active una alerta en qualsevol dels sistemes de gestió de la Policia Local d’Almenara per a poder ràpidament acudir a ella, guanyant temps de reacció. Per a aquest cas, assenyalar que les persones que disposen del sistema hauran acceptat les condicions i subministrat el seu telèfon a la Policia Local així com un correu electrònic. En aqueix moment se’ls facilitarà una clau per a poder activar l’aplicació i connectar-se al sistema de gestió.

Una vegada instal·lada l’aplicació, quan s’active per cas de necessitat i ix-te l’alerta en la Policia Local, aquesta gràcies al sistema de geolocalització sabran exactament on es troba la persona que demana ajuda, per si no es poguera parlar amb ella, i així acudir directament. A més, es completarien les autoritzacions de cada usuari amb dades com el seu domicili o malalties que presenta per a poder actuar ràpidament.
En aquests moments s’està realitzant el procés tecnològic per a l’engegada, polint tots els detalls necessaris perquè funcione el sistema sense problemes, així com realitzant les proves pertinents. Una vegada acabe el procés, en uns mesos, el sistema començarà a promocionar-se i estarà totalment operatiu per als grups indicats.

Últimas noticias

Contenido relacionado