10:46 am - Monday, 25 May 2020

Aquesta és la data d’examen per a les 29 borses de treball de la Generalitat

- Publicidad -Reciplasa Vila-real
- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

Els exàmens per a la constitució de 29 borses lliures d’ocupació temporal dels grups A1 i A2 de la Generalitat se celebraran el pròxim 1 de juliol, en els campus de les universitats de València, Alacant i Castelló.

Tant els horaris concrets dels exàmens com els torns en els quals cada aspirant realitzarà les proves es faran públics abans del pròxim 10 de juny, una vegada esmenades les al·legacions presentades per a la llista definitiva d’admesos i resoltes les sol·licituds de mesures d’adaptació per a les persones que ho hagen sol·licitat per raons de diversitat funcional. La llista definitiva d’aspirants es publicarà abans d’acabar el mes de maig.

De moment, el nombre provisional de persones admeses és de 17.709 entre les tres províncies. (Veure detall en document annex).

La prova selectiva consistirà a contestar per escrit a un qüestionari de 40 preguntes per al subgrup A1 i de 30 preguntes per al subgrup A2, amb quatre respostes alternatives de les quals solament una d’elles serà la correcta. En el temari s’inclouen la Constitució Espanyola, l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana, la Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú; la Llei 40/2015, de Règim Jurídic del sector públic; la Llei 10/2010, d’Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana; la Llei 5/1983, del Consell, i la Llei 9/2003, de 2 d’abril, de la Generalitat, per a la igualtat de dones i homes.

Segons ha explicat la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo, “aquesta convocatòria ha suposat un magnífic treball d’organització realitzat per la Direcció general de Funció Pública en molt poc temps, amb l’objectiu de dignificar els serveis públics de l’Administració valenciana, que ha sigut quasi desmantellada en els últims anys”.

Per a Bravo, “el procés, a més, es va a fer amb les màximes garanties de transparència i eficàcia perquè els valencians tornen a tenir, com més prompte millor, l’Administració que mereixen”.

En el cas que el nombre d’aprovats siga molt superior a l’estimació de vacants que es preveja cobrir, la Comissió de Seguiment d’Ocupació temporal podrà acordar la baremació d’aquelles persones que superen una determinada puntuació mínima en la prova selectiva i, quan les necessitats del servei ho requerisquen, es podrà acordar baremar a la resta de participants. Les borses que es convoquen són les que figuren en el document adjunt.

JUST_Nota_Fecha_Examen_Bolsas_de_Trabajo_CAST-1

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Dos ferits en un accident entre dos cotxes en la CV-50 al seu pas per Alzira

Dos homes de 21 i 47 anys van resultar ferits ahir en un accident entre dos cotxes en la carretera CV-50, en el terme municipal d'Alzira.

La DGT publica novetats sobre els examens de conduir en la desescalada

La Direcció General de Trànsit (DGT) reprén els exàmens teòrics i pràctics per a l'obtenció del permís de conduir en aquelles províncies que es troben en la fase 2.

El Consell demanarà el pas a la fase 2 de tota la Comunitat Valenciana esta setmana

El president també ha expressat la seua voluntat de "desprovincialitzar" el marc de referència de la desescalada i seguir avançant de manera conjunta tota la comunitat.

La Comunitat Valenciana confirma 22 nous casos de coronavirus, tres morts i 54 altes

Per quart dia consecutiu no es registra cap defunció a causa de coronavirus a la província de Castelló.

Castelló suma 3 dies sense morts per coronavirus

Des de l'última actualització no s'ha registrat cap contagi en les residències de la Comunitat Valenciana.

Esta publicació està disponible en : Valencià