viernes, 19 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

I finalment se suspén l’Arenal Sound 2020

La direcció ha fet un comunicat, era l'últim festival valencià a caure.

Era l’últim festival a confirmar la suspensió. Finalment la direcció de The Music Republic ha fet mitjançant un comunicat que el festival borrianenc no se celebraria en 2020.

“Era la notícia que ningú volia llegir”. En un comunicat publicat a la seua web han assenyalat que el festival pròxim serà del 27 de juliol a l’1 d’agost. L’organització ja va comunicar que els abonaments de 2020, passarien automàticament de 2021.

No us podeu imaginar la tristesa que ens produeix escriure estes línies. Era una cosa que semblava complicat però com se sol dir, l’esperança és l’últim que es perd. És el vostre estiu, les vostres vacances, el retrobament amb tots els vostres amics, la millor experiència de l’any, però hem de seguir les indicacions de les autoritats competents i prioritzar la vostra salut i la de tots els que fan possible el festival. Fa 10 anys estem junts i en els quals hem superat canvis de recinte, pluges, tempestes i vents huracanats, però la crisi sanitària per la Covid-19 ha provocat l’ajornament de la present edició.

Era la notícia que ningú volia llegir. Arenal Sound és més que un festival, és la nostra motivació, el lloc on som feliços i això no canviarà mai. Este estiu no podrem veure’ns, però d’alguna manera estarem junts aqueixos dies, d’això ja ens encarreguem nosaltres. I aqueixa tristesa que podem estar sentint ara, volem convertir-la en optimisme. Perquè passarà més temps fins que ens tornem a veure, però el retrobament serà inoblidable. Ens trobarem a faltar per a voler-nos més, i agafarem impuls per a tornar amb més força. I és que del 27 de juliol a l’1 d’agost de 2021 tornarem a abraçar-nos. Tornarà la música. Ens tornarem a banyar a la platja de Borriana. Tornarem a plantar la nostra tenda. Tornarem a deixar-nos la veu en cada cançó. I serà més bonic que mai. Tot passarà i tornarem a gaudir junts del nostre festival favorit. Arenal Sound 2021 ens espera!

Com sabeu, tots els abonaments solen esgotar-se en qüestió d’hores així que recorda que els abonaments i productes adquirits per a l’edició de 2020 passen a ser automàticament els vostres tiquets per a l’edició de 2021. No has de fer res més. Ja tens els teus tiquets per a la pròxima edició d’Arenal Sound. I això vol dir que ja entres automàticament en el sorteig per a ser el guanyador de #ArenalSoundDream2021. En quedar-te amb el teu abonament, podràs viure la experiència més gran de la teua vida.

Últimas noticias

Contenido relacionado