La arquera almussafenya Nerea López participa en l’europeu de Polònia

La jove acudeix al campionat juntament amb la resta de membres de l’equip espanyol, format per 12 persones

En el torneig s’atorgaran places per als Jocs Europeus que se celebraran a Bielorússia en 2019

Aquesta setmana es disputa en la ciutat de Legnica, Polònia, el Campionat d’Europa de Tir amb Arc, en el qual participarà al costat dels seus companys de l’equip espanyol l’arquera almussafenya Nerea López. La jove s’enfronta a un nou repte esportiu després d’haver aconseguit la medalla de plata en els Jocs del Mediterrani i de col·locar-se vuitena en la World Cup de Berlín. Hui se celebrarà la cerimònia inaugural i a partir de demà dimarts es desenvoluparan les proves, en les quals es concediran places per als Jocs Europeus de 2019.

L’arquera almussafenya Nerea López es troba ja en Legnica, Polònia, on aquesta setmana es disputarà el Campionat Europeu de Tir amb Arc. L’equip espanyol, del que forma part la jove esportista que es forma en el Centre d’Alt Rendiment de Madrid, acudeix a aquesta destacada cita internacional amb grans expectatives després d’aconseguir la medalla de plata en els Jocs del Mediterrani celebrats el passat mes de juny a Tarragona, el seu meritori vuitè lloc en la World Cup de Berlín i de situar-se en la llista del rànquing de la World Archery en la posició 56.

La temporada avança a bon ritme per a la integrant del Club de Tir amb Arc d’Almussafes, qui espera obtenir bons resultats en les proves i aconseguir al costat dels seus onze companys una de les places que s’atorgaran per a participar en els Jocs Europeus de 2019, que se celebraran a Minsk, Bielorússia.

El seu objectiu més ambiciós, i per al qual entrena durament durant la temporada, és poder arribar als Jocs Olímpics de 2020. La competició a la qual s’enfronten ara, que començarà demà dimarts 28 d’agost, estarà precedida per la cerimònia inaugural que es desenvoluparà durant la jornada de hui.

Publicitat