Arranca a València el rodatge de la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar

El rodatge de "Dolor y gloria" passarà per la localitat valenciana de Paterna, on els preparatius van començar fa dies

El director de cinema Pedro Almodóvar durant el rodatge de la seua última pel·lícula, "Dolor y gloria". EFE

El rodatge de “Dolor y gloria“, la nova pel·lícula de Pedro Almodóvar, ha arrancat a València, segons ha anunciat a través de Twitter el seu germà, el productor Agustín Almodóvar.

Arranquem sota el cel de València, allà anem“, diu el missatge que va acompanyat d’una fotografia en la qual apareix el director de “Volver” subjectant la claqueta i acompanyat per l’actriu Penélope Cruz, que sembla anar vestida del seu personatge, amb un vestit de flors i un davantal.

El rodatge de “Dolor y gloria” passarà per la localitat valenciana de Paterna, on els preparatius van començar fa dies, segons el diari “Les Províncies”.

Antonio Banderas i Asier Etxeandía són els protagonistes del film, que explicarà la història d’un director de cinema i abordarà el tema de la creació, cinematogràfica i teatral i la dificultat de separar esta de la pròpia vida.

El guió, segons Almodóvar, narra “una sèrie de retrobaments, alguns físics i altres recordats després de dècades, d’un director de cinema en el seu ocàs: els primers amors, els segons amors, la mare, la mortalitat, un actor amb el qual el director va treballar, els seixanta, els vuitanta, l’actualitat i el buit, l’incommensurable buit davant la impossibilitat de seguir rodant”.

Penélope Cruz, Julieta Serrano i Leonardo Sbaraglia també estan en el repartiment. No és la primera vegada que Pedro Almodóvar tria València com a seu per a les seues localitzacions: ja ho va fer en “La mala educación” (2004).

Publicitat