Arranca el XX Open de Tenis en Cadira de Rodes a Almussafes

  • Els diferents partits es disputaran en les instal·lacions públiques de la localitat des de hui i fins al pròxim diumenge.
  • Ahir, dijous 5 d’abril, es va dur a terme la presentació de l’esdeveniment al costat dels patrocinadors i el sorteig dels enfrontaments.

El XX Open de Tenis en Cadira de Rodes d’Almussafes ha començat hui, divendres 6 d’abril en les pistes de tenis i pàdel públiques situades en el Polígon Industrial Joan Carles I de la localitat. Organitzat pel Club de Tenis d’Almussafes en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi, la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana, la Real Federació Espanyola de Tenis i nombrosos patrocinadors, en la present edició s’enfronten un total de 8 esportistes en les categories Individual i Dobles. El diumenge, al voltant de les 13.30 hores es coneixerà el nom dels guanyadors i es procedirà al lliurament de trofeus, acte en el qual participaran diverses autoritats.

Aquest matí, a les 9 hores en les pistes de tenis i pàdel situades en el Polígon Industrial Joan Carles I d’Almussafes, han començat els partits inclosos en el XX Open de Tenis en Cadira de Rodes de la localitat, un esdeveniment esportiu de primer nivell organitzat pel Club de Tenis d’Almussafes en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi que aplega aquest 2018 les seues dues dècades de vida.

Entre hui i demà, els 8 participants en aquest campionat, els qui ocupen les principals posicions en el rànquing nacional d’aquesta disciplina esportiva, s’enfrontaran en diferents fases segons el resultat obtingut en el sorteig realitzat per a això. Per a concloure aquest torneig, que també és Copa d’Espanya i de la Comunitat Valenciana, el diumenge se celebraran les tres finals, la de Consolació, la Individual i la de Dobles.

“És important recolzar a aquests esportistes que es mereixen tot el reconeixement per destacar en una activitat tan tremendament complicada com és el tenis adaptat”, assenyala el regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Almussafes, Pau Bosch.

Ahir, dijous 5 d’abril, l’Hotel Bartos de la població va acollir l’acte de presentació del campionat i el tradicional sopar de gala, trobada en el qual van participar tant els jugadors com l’organització i els nombrosos patrocinadors que col·laboren en l’esdeveniment, entre els quals destaquen l’Ajuntament d’Almussafes, la Federació de Tenis de la Comunitat Valenciana i la Real Federació Espanyola de Tenis.

El Club de Tenis d’Almussafes convida a tota la ciutadania a acostar-se a les instal·lacions per a presenciar en viu aquestes trobades, que es disputen el divendres i el dissabte de 9 a 14 hores i de 16 a 21 hores, i el diumenge a partir de les 10 hores. “És una magnífica oportunitat de fer presents els valors del sacrifici, generositat, esforç i entusiasme”, assegura el president del Club de Tenis d’Almussafes i director del torneig, Miguel Ribes.

El lliurament de premis i la clausura de l’open es durà a terme el diumenge a partir de les 13.30 hores amb la presència de diverses autoritats. L’organització atorgarà trofeus per als campions, finalistes i semifinalistes de cadascuna de les categories.