Arranca la reparació de les vivendes públiques d’Almoradí arrasades pel temporal

Tècnics i operaris s'han desplaçat Almoradí per a valorar els danys i començar les reparacions.

La Vicepresidència segona i Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica ha començat la reparació dels danys ocasionats pel temporal de fa unes setmanes en el grup de vivendes públiques d’Almoradí.

Així ho ha traslladat el director general de l’Entitat Valenciana de Vivenda i Sòl (EVha), Alberto Aznar, al regidor d’Acció Social i Vivenda d’Almoradí, Alfonso García, en una trobada en el qual han analitzat la situació del grup de vivendes socials, detalla la Generalitat en un comunicat.

Tècnics i operaris s’han desplaçat Almoradí per a valorar els danys i començar les reparacions. Els desperfectes es concentren en els soterranis, que van quedar totalment inundats, i els elements comuns dels vestíbuls, com a portes d’accés, centralitzacions de l’aigua i quadres elèctrics.

També hi ha dos vivendes situades en els baixos del grup que es van veure molt afectades pel temporal i que seran rehabilitades. Paral·lelament, la Conselleria té en fase de valoració altres tres vivendes a Almoradí per a la seua pròxima reparació.

CatalanSpanish