Arrels, un viatge cap al nostre origen emociona al públic del Palau de la Música

L’espectacle ha estat dirigit per Rafael Sanz-Espert, director de la Banda Municipal de València

La primera part de l’Exaltació 2019 ha estat  protagonitzada a l’espectacle “Arrels”, un viatge cap a les nostres arrels a través de la veu, la dansa i la música, cap a les quals ens han portat: Patxi Ferrer i Xavi, de Bétera; la Colla Federal, de la FVDIT; La Rondalla Arnadí; els Dansaires del Tramusser, d’Almussafes; i la Banda Municipal de Valéncia. Tot baix la direcció i supervisió de Rafael Sanz-Espert, director de la Banda Municipal de València.

La primera de les obres interpretades ha sigut “María Rosa”. Instruments de corda, dolçaines, dansaes i les veus han continuat amb el repertori ressonat a l’auditori de la Sala Iturbi i han fet de l’espectacle un moment emocionant molt de la vetlada.

El fermall d’or a tota la primera part d’espectacle l’ha posat la Banda Municipal de València tocant una nova versió del pasdoble València, acompanyat per les palmes espontànies del públic i baix l’atenta mirada d’una emocionada Marina Civera que no ha pogut contindre les llàgrimes en una de les nits més especials del seu regnat

Fotografies: Armando Romero.

Publicitat