Arriba al Perellonet la fusió de la música tradicional valenciana i jazz amb Ximo Caffarena Quartet

El XXIII Festival de Jazz de València arriba demà dissabte a la localitat valenciana del Perellonet amb un concert d'accés lliure que començarà a les 21.00 hores. El concert forma part del cicle «Jazz als barris i pobles de València», una iniciativa que es desenvolupa fins al 7 de setembre en el marc del XXIII Festival de Jazz de València.

El XXIII Festival de Jazz de València arriba demà dissabte a la localitat valenciana del Perellonet amb un concert d’accés lliure que començarà a les 21.00 hores. El públic assistent podrà gaudir de l’original fusió de la música tradicional valenciana i jazz que oferix el grup Ximo Caffarena Quartet.

El concert forma part del cicle «Jazz als barris i pobles de València», una iniciativa que es desenvolupa fins al 7 de setembre en el marc del XXIII Festival de Jazz de València. La proposta de demà dissabte se centra en la fusió dels sons jazzístics amb la música tradicional valenciana que planteja el quartet format per Ximo Caffarena (saxo, flauta i veu), Christian Molina (piano), Luis Llario (contrabaix) i Juanjo Garcerà (bateria)

El grup presenta FolkenJazz, una proposta basada en estils i melodies tradicionals valencianes, interpretats amb un denominador comú, el jazz i la improvisació: polca, pasdoble, masurca, cercavila, vals, danses, marxa lenta i cançons tradicionals… Tot això harmonitzat amb swing, reggae, bossa nova, calipso, jazz vals o rock, afro, sempre des d’una perspectiva jazzística.

Les següents cites del cicle tindran lloc el 24 a Pinedo, amb Sergio Pereira & Thais Morell, i el dia 31 a Ciutat Vella (plaça de la Mare de Déu), amb Le Dancing Pepa Swing Band. I ja el mes de setembre: el dia 5, a la platja de les Arenes, amb Bertrand Kientz Quintet, seguit de la Sedajazz Big Band, amb el seu espectacle Latin Jazz Party; i el dia 7, a la plaça de Patraix, amb Eva Romero & Jazzbona Big band. Totes les propostes començaran a les 21.00 hores.

" "
CatalanSpanish