lunes, 15 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Arriba al port de València l’Aquarius, amb 106 immigrants a bord

El vaixell humanitari Open Arms acompanya a l'Aquarius (en el qual hi ha 51 dones, 45 homes i deu menors) en la seua entrada al port

El vaixell Aquarius, en el qual viatgen 106 immigrants, està entrant ja en el port de València, on estava previst que atraqués al voltant de les nou del matí després de huit dies de travessia en alta mar, encara que ho fa amb retard perquè el desembarcament del buc que li ha precedit s’ha ralentit.

El vaixell humanitari Open Arms acompanya a l’Aquarius (en el qual hi ha 51 dones, 45 homes i deu menors) en la seua entrada al port, on poc abans de les set del matí ha atracat ja el Dattilo, amb 274 migrants a bord, i al que seguirà finalment el tercer buc de la flotilla, l’Orione, amb 250 persones.

A bord de l’Aquarius viatgen els migrants considerats més vulnerables, com sis dones embarassades, una desena de menors i una vintena de persones amb cremades provocades per la mescla del fuel dels motors de les embarcacions en les quals viatjaven i l’aigua salada del mar.

Precisament per això l’Aquarius va a atracar darrere del Dattilo (que està a la zona més propera als mitjans de comunicació), amb la finalitat de preservar més la intimitat dels immigrants, que en general estan arribant “contents” però “esgotats” a València, segons han explicat fonts del dispositiu d’atenció. EFE

Últimas noticias

Contenido relacionado