Arriba una pastera a la platja alacantina de l’Albufereta amb 10 immigrants

Una pastera amb deu migrants, tots ells homes i majors d'edat i en bon estat, ha arribat aquesta matinada a la platja alacantina de l'Albufereta.

Una pastera amb deu migrants, tots ells homes i majors d’edat i en bon estat, ha arribat aquesta matinada a la platja alacantina de l’Albufereta. Es tracta de la tercera embarcació en dos dies que ha arribat a les costes alacantines, segons ha confirmat Creu Roja.

La Policia Local va trobar l’embarcació en la platja sobre les 4.15 hores amb quatre ocupants, que van ser traslladats a dependències de la Policia Nacional.

Rovira  

Posteriorment, passades les 5.00 hores de la matinada van localitzar altres sis migrants que havien arribat en la mateixa embarcació i que van ser portats així mateix a les mateixes dependències policials.

Creu Roja ha mobilitzat un Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) especialitzat en l’atenció a persones nouvingudes a la costa que ha atès els deu migrants en les dependències policials.

Tots ells són hòmens, majors d’edat, de nacionalitat marroquina i estaven en bon estat. Només un d’ells va requerir una atenció en el lloc per unes contusions però de caràcter lleu.

Es tracta de la tercera pastera que ha arribat a les costes alacantines en tres dies. La primera, amb deu migrants, va arribar sobre les 8.30 hores a la cala del Moraig en Benitatxell i posteriorment es va albirar una altra amb 12 persones davant del Faro de l’Albir.

PublicitatJuega Limpio Orihuela