jueves, 18 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Artemi Rallo (PSPV) “Ací no van a guanyar les enquestes”

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assenyalat que “si a Espanya és important que guanye el PSOE, en aquesta terra encara ho és més perquè estem en una comunitat tremendament marginada pel govern de Rajoy”. “Tenim 250 euros per habitant menys per a serveis bàsics que en altres comunitats autònomes”, ha denunciat, després de recordar que “açò s’ha permés i ha succeït perquè el PPCV es va dedicar durant anys a ofrenar noves glòries a Espanya i no a defensar els interessos dels valencians i valencianes”.

[pullquote align=”left” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ximo Puig: “Estem en una comunitat tremendament marginada pel Govern de Rajoy”[/pullquote]

Així s’ha manifestat el secretari general del PSPV-PSOE en l’acte electoral que ha congregat a més de 300 persones en la localitat castellonenca de Sant Mateu i que ha comptat amb la intervenció del cap de llista al Congrés dels Diputats per la província de Castelló, Artemi Rallo, l’alcaldessa de la localitat, Anna Besalduch, i amb la presència destacats càrrecs institucionals i orgànics del partit així com militants i simpatitzants. També, ha assenyalat que en localitats com a Sant Mateu quan ningú creia que tindríem un president socialista “ara ho hem aconseguit i de la mateixa manera ho anem a aconseguir a Espanya”. “Gens es guanya si no es té confiança i nosaltres tenim confiança perquè els socialistes volem guanyar per a la gent”, ha puntualitzat. De la mateixa manera, ha animat a tots els assistents a eixir al carrer per a aconseguir que arribe a Espanya el canvi que a la Comunitat ja ha començat i aconseguir així un Govern que “assumisca la igualtat entre comunitats”.

Per la seua banda, el cap de llista del PSPV-PSOE al Congrés per Castelló, Artemi Rallo, ha assegurat que el 20 de desembre “anem a guanyar les eleccions, perquè les eleccions les guanyen els ciutadans i no les enquestes”. “A aquest partit li avalen 137 anys d’història. Ens avala la lluita constant, mai hem canviat les nostres sigles. Vam nàixer en els camps del sud, en les mines del nord, en les fàbriques de les ciutats i en els camps. No en platons de televisió. Vam nàixer en la lluita sindical i amb ella”, ha dit a Sant Mateu.

Finalment, l’alcaldessa de Sant Mateu, Anna Besalduch, ha destacat el treball de Ximo Puig al capdavant del Consell i ha posat en valor l’especial atenció que està mostrant per a resoldre els problemes dels ajuntaments perquè, segons ha assenyalat “estem enfront d’un president que planteja mesures concretes per a atendre les necessitats dels ciutadans i ciutadanes com és el cas de l’engegada del programa Xarxa Llibres”. En aquest sentit, ha destacat també el gran esforç que des del Consell s’està realitzant per a complir amb l’ajuda a la dependència o retornant la sanitat universal, un dret retallat pel PP”.

Últimas noticias

Contenido relacionado