26 C
Valencia

Els Artistes demanen a l’Ajuntament que s’ajornen les festes de Fogueres

El Gremi d'Artistes creu que perilla la salut dels treballadors i no garanteix un resultat òptim als carrers.

- Publicitat -AVL

El Gremi d’Artistes de Fogueres d’Alacant ha sol·licitat a l’Ajuntament que s’ajornen les festes oficials d’Alacant del pròxim mes de juny “de manera imminent”. El col·lectiu considera que l’alerta sanitària per coronavirus impedeixen fixar una data final a esta situació i “no garanteix un resultat òptim davant les pròximes festes oficials d’esta ciutat, per a les quals el nostre col·lectiu destina tot el seu esforç en esta professió, que de continuar com fins ara, posaria en greu perill la seua salut, la de tots els seus equips i la del seu voltant”.

En el comunicat, la junta directiva del Gremi d’Artistes Constructors de Fogueres indica que amb la finalitat d’“evitar un major perjudici general, s’ha enviat la sol·licitud d’ajornament i estarem a l’espera del que decidisca el nostre Ajuntament”.

El col·lectiu ja s’ha vist damnificat per l’ajornament de les Falles de València. Més de mig centenar de monuments omplen els seus tallers, impedint-los iniciar o prosseguir amb el treball per a Fogueres. La Generalitat els va proporcionar un espai per a emmagatzemar els materials de les Falles a la Ciutat de la Llum, fins on han començat a traslladar algunes peces.

No obstant això,no cobraran l’últim termini dins que no passen les Falles, que encara romanen sense data fixa. Per tant, el treball per a Fogueres es queda ara interromput i els artistes estan preocupats també pels pagaments. La majoria són autònoms i han hagut de parar, i els que tenen treballadors els han enviat a casa per a evitar contagis, amb el que l’activitat en els tallers s’ha reduït al màxim.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià