13.1 C
Valencia

Artistes fallers de Borriana se sumen a la iniciativa RegalaunNinot.com

Dos dels artistes fallers borrianencs amb més prestigi s’unixen a la plataforma web RegalaunNinot.com nascuda per ajudar al sector després de la crisi de la COVID-19

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Els artistes fallers de Borriana Vicent Martínez i Sergi Musoles se sumen a la plataforma web RegalaunNinot.com amb una línia de creacions pròpies més enllà de la realització de Falles. Els dos artesans borrianencs han decidit obrir un nou camí en la seua producció artística diversificant-la i dirigint-la a nous públics interessats en el seu art.

Vicent Martínez ha creat una meravellosa sèrie limitada de la mítica aviadora que coronava la seua Falla en secció especial de València per a Cuba – Literat Azorin, la qual malauradament va haver de cremar-se al no poder ser desplantada i recuperada. L’èxit d’aquesta esculptura ha sigut tal que fins i tot ha rebut comandes internacionals des de països com Polònia.

- Publicitat -

El taller de Sergi Musoles opta per una línia més pegada a la tradició fallera creant figures que representen falleres i fallers abillats amb indumentària valenciana, personalitzables en cas de desitjar-ho així el client. Un regal ideal per als representants de les comissions falleres de la localitat i també per als turistes interessats en dur-se un record de la festa fallera.

A la presència de Vicent i Sergi se suma també artistes membres del Gremi d’Artistes Fallers de Borriana com Grego AcebedoSacabutxArt i Gotes de Foc. El primer des de Benicarló ha optat per una línia molt decorativa i de pintura acurada amb l’edició exclusiva de calaveres ambientades en la tradició mexicana. Per la seua banda SacabutxArt s’inspiren en el cinema i l’art amb figures femenines com Miércoles de la Família Addams i l’artista internaiconal Frida Kahlo. Gotes de Foc opta per oferir lletres personalitzades per a esdeveniments i figures de temàtica diversa.

RegalaunNinot.com naix amb la intenció d’ajudar a tots els artistes fallers en aquesta situació tan complicada que estem vivint, a més de difondre la cultura i la festivitat de les falles mes enllà del nostre territori. També es crea amb la idea de diversificar la feina al llarg del any de l’artista faller i, aplicant els coneixements artístics per a realitzar falles, poder fer autèntiques obres de art amb forma de ninot o il·lustració de forma personalitzada per a cada client, sent una peça única perfecta per a regalar.

- Publicitat -

Amb tan sols 6 mesos de funcionament del web www.regalaunninot.com, s’han realitzat mes de 100 encàrrecs personalitzats, arribant fins i tot a l’estranger. Entre ells, també es troben encàrrecs per a xicotetes empreses i multinacionals. 

L’equip format per Xavier Serra, Lluis Alandete i Damià Castaño continuarà treballant per donar un millor suport i visibilitat a la feina que realitzen els nostres artistes fallers i foguerers.

- Publicitat -ESPAIS DELS ARTISTES A REGALAUNNINOT.COM

Vicent Martínez: https://regalaunninot.com/artista/vicente-martinez/

Sergi Musoles: https://regalaunninot.com/artista/sergi-musoles-ros/

Grego Acebedo: https://regalaunninot.com/artista/grego-acebedo/

SacabutxArt: https://regalaunninot.com/artista/sacabutx-art/

Gotes de Foc: https://regalaunninot.com/artista/gotes-de-foc/

Connecta amb Regala un Ninot en xarxes:

Facebook: http://fb.com/regalaunninot

Instagram: http://instagram.com/regalaunninot

Twitter: http://twitter.com/regalaunninot

Correu Electrònic: info@regalaunninot.com

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià