La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta nova campanya gràfica

El lema del projecte és 'L'aventura del coneixement', a través del qual s'aconvida a sentir i explorar cada un dels edificis

La Ciutat de les Arts i les Ciències estrena campanya gràfica, un treball realitzat per l’equip de l’estudi valencià Conca i Marzal i pel director gràfic David Cercós per a convertir el complex arquitectònic i cultural, en un univers a descobrir d’aventures, diversió i coneixements.

En la nova estratègia comercial de la Ciutat de les Arts i les Ciències, s’invita a viure algunes experiències, com un viatge al Juràssic amb dinosaures, el descobriment del fons marí i l’exploració d’estreles.La campanya pretén mostrar que la Ciutat de les Arts i les Ciències és molt més que arquitectura,quetota la família pot aprendre i gaudir en el seu interior.

La campanya gràfica transmet com, en cada un dels edificis integrants de la Ciutat de les Arts i les Ciències, pot l’usuari convertir-se en el quesomniava ser de xiquet o en qui vol ser de major. Una família, formada per una parella de dona i home i dos fills, una xiqueta i un xiquet, són els protagonistes d’aquest treball audiovisual. Segons els seus responsables,es preténtransmetre la idea que allíel visitant pot convertir-se en quirealment desitja ser. L’oferta cultural i educativa que oferix la Ciutat de les Arts i les Ciències permet divertir-se, aprendre i experimentar noves sensacions.